Latest Posts

CONCURS: Marele Premiu al Azerbaidjanului, văzut prin ochii unui fan al lui Hamilton.

Vizualizări: 17219

După succesul primelor 2 concursuri cu această temă, trecem la cea de-a treia ediție. De data aceasta, îi invităm pe fani să ne prezinte din interior experiența unui fan Lewis Hamilton în timpul unui weekend de cursă.

În primul rând, să menționăm premiile pentru câștigătorul acestui concurs:

 • Tricou Lewis Hamilton.
 • Album full color „Formula 1 World Championship Review 2014 – Săgețile de Argint s-au întors”

Deci, despre ce este vorba în această competiție?

 • Dorim să primim un articol despre weekendul de curse al Marele Premiu al Azerbaidjanului, de la început până la sfârșit, văzut și trăit de un fan al lui Lewis Hamilton.

Care sunt condițiile de participare la concurs?

 • Să fie în ordine cronologică, de la prima sesiune de antrenamente libere până la finalul cursei și în cazul în care se aplică orice aspect de după cursă.
 • Să fie scris corect din punct de vedere gramatical.
 • Să aibă o lungime de cel puțin 610 cuvinte.
 • Articolul ar trebui să aibă un titlu scurt și puternic.

Care este termenul limită pentru trimiterea articolului?

 • Articolul trebuie trimis la GP24 pe adresa de e-mail ale GP24 (EMAIL AICI) până marțea următoare cursei și înainte de ora 18:00.

 Ce se întâmplă cu imaginile pentru articol?

 • Preferăm să folosim imagini realizate de fotograful GP24 care este prezent la Baku, Azerbaidjan, ne vom angaja în contact cu câștigătorul ce imagini să folosim.

Cum stabilim un câștigător?

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 • Juriul nostru, format din fani Ferrari, Red Bull, Mercedes și McLaren, va citi articolele trimise și va alege un câștigător. Articolul câștigător va fi publicat pe GP24 și va fi distribuit pe Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc. cu menționarea autorul articolului.

Ulterior, vom repeta acest concurs și pentru alte echipe/fani. Mult noroc!

 • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss