GP24 Media

LATEST POSTS

ConcuramPentruHospice la Poiana Brasov

Vizualizări: 31270

Copiii care ajung în grija celor de la Hospice Casa Speranței sunt copii cu boli grave, de la malformații congenitale la distrofii neuro-musculare sau cancer. Sunt copii care sunt supuși unor suferințe pe care noi, adulții, poate nu le-am putea duce. Îngrijirea paliativă oferită de Hospice înseamnă pentru ei creșterea calității vieții, stare ameliorată, consiliere psihologică și servicii de asistență socială. Sunt lucruri extrem de importante pentru ei, care nu se pot face însă fără implicarea noastră.

Silviu, Andrei și Emil alerg în acest weekend la Poiana Brașov cu scop de strângere fonduri pentru această cauză. Ni te poți și tu alătura în acest demers.

Sustine-i si tu pe Silviu DumitrescuAndrei Dumitrescu si Emil Ghinea si doneaza acum! Orice suma conteaza!  http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849

#ConcuramPentruHospice

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES