More

  Latest Posts

  Comunicat de Presă Klausenburg Retro Racing Ediția a XVIII-a Bacău 24-25 iulie – nocturn

  Campionatul  Național Klausenurg Retro Racing desfășurat  sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv si-a consumat in weekend-ul ce tocmai a trecut etapa a II-a, a anului competițional 2020, pe circuitul Speed Park Bacău.

  unnamed

  Etapa a constituit o premiere națională, fiind prima competiție pe circuit desfășurată exclusiv pe timpul nopții, o competiție destinată în principal amatorilor.

  unnamed 2

  La Grupa Clasice Clasa 1 s-a impus Vlad Chivaran, la Grupa Clasice 2 duelul a fost câștigat de Cristian Savin urmat de Ciprian Strugariu.  Duelul la Grupa Clasice 5 s-a dat între Ioan Plamadiala si Marco Chiorean, câștig de cauză având cel din urmă la volanul unui BMW M5. La Grupa Modificate Clasa 1 câștigătorul grupei a fost Valentin Lazăr la volanul unei puternice Dacia 1300.  Grupa Modificate 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas și Dreghici Cosmin, de data aceasta cele 9 puncte aferente locului 1 au fost adjudecate de Gabor Tamas. Grupa Rally 2 a fost câștigată de Bizoi Dragoș, urmat de Adrian Lăsai și Alin Boanta toți cei trei ocupanți ai podiumului concurând cu îndrăgitul model VW Golf.

  unnamed 3

  Următoarele două etape ale Campionatului Național Klausenburg Retro Racing se vor desfășura în intervalul 28-30 august pe circuitul Transilvania Ring.

  • Etapa a III-a 28-29 august  – Transilvania Ring
  • Etapa a IV-a 29-30 august – Transilvania Ring – nocturn
  • În total, în anul 2020 vor avea loc 6 etape.

  Media Partner KRR


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss