More

  Latest Posts

  Comunicat de Presă Klausenburg Retro Racing Ediția a XVIII-a Bacău 24-25 iulie – nocturn

  Campionatul  Național Klausenurg Retro Racing desfășurat  sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv si-a consumat in weekend-ul ce tocmai a trecut etapa a II-a, a anului competițional 2020, pe circuitul Speed Park Bacău.

  Etapa a constituit o premiere națională, fiind prima competiție pe circuit desfășurată exclusiv pe timpul nopții, o competiție destinată în principal amatorilor.

  La Grupa Clasice Clasa 1 s-a impus Vlad Chivaran, la Grupa Clasice 2 duelul a fost câștigat de Cristian Savin urmat de Ciprian Strugariu.  Duelul la Grupa Clasice 5 s-a dat între Ioan Plamadiala si Marco Chiorean, câștig de cauză având cel din urmă la volanul unui BMW M5. La Grupa Modificate Clasa 1 câștigătorul grupei a fost Valentin Lazăr la volanul unei puternice Dacia 1300.  Grupa Modificate 4 i-a avut în prim plan pe Gabor Tamas și Dreghici Cosmin, de data aceasta cele 9 puncte aferente locului 1 au fost adjudecate de Gabor Tamas. Grupa Rally 2 a fost câștigată de Bizoi Dragoș, urmat de Adrian Lăsai și Alin Boanta toți cei trei ocupanți ai podiumului concurând cu îndrăgitul model VW Golf.

  Următoarele două etape ale Campionatului Național Klausenburg Retro Racing se vor desfășura în intervalul 28-30 august pe circuitul Transilvania Ring.

  • Etapa a III-a 28-29 august  – Transilvania Ring
  • Etapa a IV-a 29-30 august – Transilvania Ring – nocturn
  • În total, în anul 2020 vor avea loc 6 etape.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss