More

  Latest Posts

  Comunicat de Presă: Klausenburg Retro Racing Ediția a XVII-a

  Etapa a II-a,  Campionatului Național Klausenburg Retro Racing 2020-Bacău 24-25 iulie.

  Campionatul Național Klausenurg Retro Racing desfășurat  sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv își va consuma în acest weekend etapa a doua a sezonului competițional 2020, în incinta circuitului Speed Park Bacău.

  Etapa aceasta de campionat va fi una cu totul și cu totul inedită deoarece se va desfășura pe timpul nopții, piloții fiind nevoiți să concureze în condiții de vizibilitate scăzută.

  Evenimentul se afla la ediția cu numărul 17, iar la start se vor alinia un număr mare de autoturisme Retro și de Raliu. Organizat în parteneriat cu Primăria și autoritățile locale din Municipiul Bacău, etapa se va desfășura pe circuitul din oraș, iar accesul spectatorilor va fi restricționat datorită normelor în vigoare.

  Astfel etapa începe Vineri 24 iulie cu antrenamente libere.

  Sâmbătă 25 iulie între orele 22:00-02:00 vor avea loc manșele cronometrate urmate de ceremonia Festivității de premiere.

  În total, în anul 2020 vor avea loc 6 etape, pentru următoarea etapă ne vom muta pe circuitul Transilvania Motor Ring.

  ACS Klausenburg Retro Racing mulțumește tuturor celor care sprijină organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing, Primăriei Bacău și partenerilor PMA Invest, MBA Eco Partner, Nexxon, Ramex, Bardi Auto,  Masterfol, Metalubs si Ramex.

  Partener media : GP24

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss