GP24 Media

LATEST POSTS

Comunicat de Presă: Klausenburg Retro Racing Ediția a XVII-a

Vizualizări: 18589

Etapa a II-a,  Campionatului Național Klausenburg Retro Racing 2020-Bacău 24-25 iulie.

Campionatul Național Klausenurg Retro Racing desfășurat  sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv își va consuma în acest weekend etapa a doua a sezonului competițional 2020, în incinta circuitului Speed Park Bacău.

Comunicat de Presă: Klausenburg Retro Racing Ediția a XVII-a

Etapa aceasta de campionat va fi una cu totul și cu totul inedită deoarece se va desfășura pe timpul nopții, piloții fiind nevoiți să concureze în condiții de vizibilitate scăzută.

Evenimentul se afla la ediția cu numărul 17, iar la start se vor alinia un număr mare de autoturisme Retro și de Raliu. Organizat în parteneriat cu Primăria și autoritățile locale din Municipiul Bacău, etapa se va desfășura pe circuitul din oraș, iar accesul spectatorilor va fi restricționat datorită normelor în vigoare.

Astfel etapa începe Vineri 24 iulie cu antrenamente libere.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sâmbătă 25 iulie între orele 22:00-02:00 vor avea loc manșele cronometrate urmate de ceremonia Festivității de premiere.

În total, în anul 2020 vor avea loc 6 etape, pentru următoarea etapă ne vom muta pe circuitul Transilvania Motor Ring.

Comunicat de Presă: Klausenburg Retro Racing Ediția a XVII-a

ACS Klausenburg Retro Racing mulțumește tuturor celor care sprijină organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing, Primăriei Bacău și partenerilor PMA Invest, MBA Eco Partner, Nexxon, Ramex, Bardi Auto,  Masterfol, Metalubs si Ramex.

Partener media : GP24

Comunicat de Presă: Klausenburg Retro Racing Ediția a XVII-a

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES