Latest Posts

Comunicat de Presa: Klausenburg Retro Racing Editia a XVI-a

Vizualizări: 14311

Campionatul  National Klausenburg Retro Racing desfășurat  sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv își vă consuma în acest weekend prima  etapa a sezonului competițional 2020, în incinta circuitului Speed Park Bacău.

Comunicat de Presa: Klausenburg Retro Racing Editia a XVI-a

Evenimentul se afla la ediția cu numărul 16, iar la start se vor alinia un număr mare de autoturisme retro și de raliu. Organizat în parteneriat cu Primăria și autoritățile locale din Municipiul Bacău, etapa se vă desfășură pe circuitul din oraș,  iar accesul spectatorilor vă fi restricționat datorita normelor în vigoare.

Astfel  etapa începe Vineri  19 iunie  cu antrenamente libere.

Sâmbăta  20 iunie intre orele 10:00-18:00 vor avea loc manșele cronometrate urmate de ceremonia Festivității de premiere.

Comunicat de Presa: Klausenburg Retro Racing Editia a XVI-a

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În total, în anul 2020 vor avea loc 6 etape.

Etapa de la Bacău deschide cel de-al doilea sezon  al Campionatului National Klausenburg Retro Racing.

ACS Klausenburg Retro Racing mulțumește tuturor celor care sprijină organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing, Primăriei Bacău  și partenerilor  MAS Service,  PMA Invest,  MBA Eco Partner, Nexxon, Bardi Auto, Masterfol, Metalubs și Ramex.

Comunicat de Presa: Klausenburg Retro Racing Editia a XVI-a

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss