GP24 Media

LATEST POSTS

Comunicat A.C.S. Auto Karting Dolj

Vizualizări: 29039

Prima etapa din Campionatul de Slalom Auto – ACR 2020 intră pe ultima suta de metri. Bucovăț Hillclimb își așteaptă concurenții pe 12 aprilie în comuna Bucovăț, la 3 km de centrul municipiului Craiova, unde concurenții se vor bate pentru cel mai bun timp pe traseul de 2400 m.

Comunicat A.C.S. Auto Karting Dolj

Evenimentul de la Bucovăț intra în cel de-al 20-lea an de la prima ediție, fiind atent organizat de către A.C.S. Auto Karting Dolj, sub egida Automobil Clubul Roman. Traseul a adunat și în anii trecuți numeroși spectatori și reprezentanți media, fiind unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din zona de sud-vest a României.

Comunicat A.C.S. Auto Karting Dolj

Organizatorii au pregătit numeroase surprize atât pentru concurenți, cât și pentru publicul prezent la ediția aniversară. Programul evenimentului începe sâmbăta, 11 aprilie, cu verificarea tehnica a autoturismelor înscrise în concurs, urmând că a 2-a zi să se desfășoare evenimentul propriu-zis.

Comunicat A.C.S. Auto Karting Dolj

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

    • Pentru mai multe informații media ne puteți contacta la: [email protected].
    • Persoana de contact: Eugenia Nită, tel. 0745/382.746.
    • Regulamentul complet al evenimentului: https://bit.ly/2vKR0ca.

Comunicat A.C.S. Auto Karting Dolj

Sursa: A.C.S. Auto Karting Dolj
Photocredit: A.C.S. Auto Karting Dolj
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES