Latest Posts

Comisia Hamilton și-a început activitatea

Vizualizări: 22005

Lupta lui Lewis Hamilton pentru diversitate în motorsport continuă și în 2021. După ce anul trecut a fost una dintre figurile centrale ale mișcării Black Lives Matter, britanicul a fondat Comisia Hamilton alături de Federația Internațională de Automobilism.

Comisia Hamilton va funcționa cu scopul foarte specific de a promova diversitatea în motorsport. Ea are scopul clar de a promova motorsportul în toate mediile defavorizate, dar și de a promova egalitatea de șanse și egalitatea de gen în lumea motorsportului.

Într-o postare publicată pe rețele de socializare, comisia Hamilton și-a început astăzi activitatea, cu prima ei ședință. De altfel, însuși Lewis Hamilton a scris un scurt mesaj prin care a anunțat acest lucru.

“Comisia Hamilton și-a început treaba. E atât de mult de muncă, dar avem atâția oameni extraordinar. Vom lupta împreună pentru cauze serioase care țin de promovarea diversității, cum ar fi problema tinerilor de culoare care doresc o carieră în zona tehnică. Zile ca aceasta mă încântă, mă inspiră și mă motivează să lupt. Sunt optimist asupra viitorului nostru și a schimbării pe care o putem aduce împreună.” a declarat Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton va ataca în 2021 cel de-al optulea titlu mondial din carieră. Britanicul a semnat prelungirea contractului cu Mercedes pentru doar un sezon, urmând ca, pe parcursul acestui sezon să aflăm dacă va continua sau nu alături de echipa germană.

Sursa: Facebook - Lewis Hamilton
Photocredit: Facebook - Lewis Hamilton
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Facebook - Lewis Hamilton

Latest Posts

Don't Miss