More

  Latest Posts

  Comisia Hamilton și-a început activitatea

  Lupta lui Lewis Hamilton pentru diversitate în motorsport continuă și în 2021. După ce anul trecut a fost una dintre figurile centrale ale mișcării Black Lives Matter, britanicul a fondat Comisia Hamilton alături de Federația Internațională de Automobilism.

  Comisia Hamilton va funcționa cu scopul foarte specific de a promova diversitatea în motorsport. Ea are scopul clar de a promova motorsportul în toate mediile defavorizate, dar și de a promova egalitatea de șanse și egalitatea de gen în lumea motorsportului.

  Într-o postare publicată pe rețele de socializare, comisia Hamilton și-a început astăzi activitatea, cu prima ei ședință. De altfel, însuși Lewis Hamilton a scris un scurt mesaj prin care a anunțat acest lucru.

  “Comisia Hamilton și-a început treaba. E atât de mult de muncă, dar avem atâția oameni extraordinar. Vom lupta împreună pentru cauze serioase care țin de promovarea diversității, cum ar fi problema tinerilor de culoare care doresc o carieră în zona tehnică. Zile ca aceasta mă încântă, mă inspiră și mă motivează să lupt. Sunt optimist asupra viitorului nostru și a schimbării pe care o putem aduce împreună.” a declarat Lewis Hamilton.

  Lewis Hamilton va ataca în 2021 cel de-al optulea titlu mondial din carieră. Britanicul a semnat prelungirea contractului cu Mercedes pentru doar un sezon, urmând ca, pe parcursul acestui sezon să aflăm dacă va continua sau nu alături de echipa germană.

  Sursa: Facebook - Lewis Hamilton

  Photocredit: Facebook - Lewis Hamilton


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss