More

  Latest Posts

  Comisia F1 discută despre potențialele modificări ale regulamentului sportiv ca urmare a scurtării GP-ului belgian

  Comisia F1 a discutat despre posibile modificări ale regulamentului sportiv al campionatului, în urma Marelui Premiu al Belgiei din 2021, care a fost scurtat din cauza vremii nefavorabile.

  Max Verstappen de la Red Bull Racing a fost declarat câștigător al cursei de la Spa-Francorchamps, care a condus doar două tururi în spatele mașinii de siguranță, ploaia puternică făcând imposibilă cursa cu steag verde – cu Max Verstappen și colegii săi din top 10 care au primit jumătate de puncte.

  În ceea ce a fost cea de-a treia ședință a Comisiei F1 din 2021, s-au discutat posibile modificări ale Regulamentelor sportive în cazul în care ar apărea o situație similară în viitor, Comisia F1 cerând Comitetului consultativ sportiv să analizeze problema la următoarea lor ședință și să propună opțiuni pentru modificări la proceduri și reglementări.

  Orice modificare propusă va fi apoi supusă aprobării Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor (WMSC).

  F1

  Alte subiecte aflate pe masă la ședință au fost calendarul 2022 – Comisia F1 a prezentat un proiect de calendar, propunând o serie de 23 de curse record în sezonul viitor, care vor fi supuse Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor pentru aprobare vineri.

  De asemenea, a fost prezentat un raport privind succesul formatului F1 Sprint, cu o evaluare suplimentară a modului în care ar trebui utilizat formatul în viitorul set, care va fi discutat în urma celui de-al treilea și ultim eveniment F1 Sprint din 2021 la Marele Premiu al Braziliei.

  Mai multe ştiri despre Campionatul mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss