GP24 Media

LATEST POSTS

CNVDC2: Trofeul Valea Uzului 7-8 august 2020

Vizualizări: 35278

Mai este doar o zi, până la începerea etapei Trofeul Valea Uzului – Dărmănești.

Pe 5 august, în jurul orei 12:00, a avut loc la sediul Primăriei Dărmănești, conferința de presă premergătoare etapei de viteză în Coastă Divizia 2, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești.

CNVDC2: Trofeul Valea Uzului 7-8 august 2020

Primarul Orașului Dărmănești, Constantin TOMA, alături de Adrian RĂSPOPA, organizatorul Trofeului Valea Uzului – Dărmănești au vorbit despre importanța acestei competiții pe plan local, dar si despre evoluția acestui proiect ca un mod de a ridica zona din punct de vedere turistic.

„Mai avem 2 zile pana la startul etapei și avem aproximativ 40 de mașini înscrise, pentru această primă ediție, pe care o organizăm cu sprijinul Primăriei Orașului Dărmănești. Le urez succes tuturor sportivilor și să aibă parte de o cursă frumoasă fără incidente.” declara Adrian RĂSPOPA.

CNVDC2: Trofeul Valea Uzului 7-8 august 2020

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Așa cum am mai spus evenimentul din weekend-ul care urmează este unul extrem de important pentru zona noastră și sperăm să îl transformăm într-un eveniment major pentru zona Dărmănești. Le urez succes tuturor participanților și sper să se simtă cât mai bine la noi acasă astfel încât să revină și cu alte ocazii.” declara Constantin TOMA, primarul Orașului Dărmănești.

ACS Rally Spirit va organiza în acest an, în premieră, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești, în perioada 7-8 august 2020. Întrecerea contează ca etapa a cincea în Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2.

Partenerul principal al competiției este Primăria Orașului Dărmănești din județul Bacău, care va asigura tot sprijinul necesar organizatorului Adrian RĂSPOPA, președintele ACS Rally Spirit.

CNVDC2: Trofeul Valea Uzului 7-8 august 2020

Trofeul Valea Uzului – Dărmănești este un eveniment organizat de ACS Rally Spirit sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și este susținut de Primăria Orașului Dărmănești, urmând a avea loc în perioada 7-8 august 2020.

  • Parteneri oficiali: Primăria Orașului Dărmănești.
  • Parteneri principali: Richter Haus.
  • Parteneri: Fundația Pădurea de Mâine, Hotel Perla, Jidvei.
  • Parteneri media: Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, ,megabacau.blogspot.com, MotorsportNews.ro.

CNVDC2: Trofeul Valea Uzului 7-8 august 2020

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES