GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC, Trofeul Gutâi: Krepelka şi Alexandrescu, aproape campioni.

Trofeul Gutâi
Vizualizări: 10434

„Trofeul Gutâi”, cu rezultate excelente pentru piloții clubului Krepelka Motorsport.

Trofeul Gutâi”, etapa a șasea a Campionatului Național de Viteză în Coastă, a lămurit în mare măsură soarta titlurilor de campioni la clasele N1 (1.600 cmc) și Dacia Revival. Alexandru Krepelka a bifat în Maramureș o nouă victorie de etapă, a cincea, și este puțin probabil că poate scăpa printre degete un nou triumf în această competiție aflată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Trofeul Gutâi

Pilotul timișorean, care este și președintele CS Krepelka Motorsport, s-a distanțat în clasamentul general al clasei N1, pe care a dominat-o și în anii anteriori. La „Trofeul Gutâi”, colegul său de club Mihai Alexandrescu s-a impus la clasa Dacia Revival, al cărei detașat este, și el aflându-se la un pas distanță de titlul de campion al României.

Totodată, acesta a bifat în nordul țării locul secund la clasa Mașini Istorice A1B1. Și Gabriel Conduris a mers bine în etapa a șasea, ocupând locul al doilea la Dacia Revival și poziția a treia la Mașini Istorice A1B1. Cu două etape rămase până la sfârșitul acestui sezon în Campionatul Național de Viteză în Coastă, el poate forța locul secund în ierarhia generală a clasei Dacia Revival.

Trofeul Gutâi

„Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group)”, a declarat Alexandru Krepelka.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Etapele rămase de disputat sunt cele de la Câmpulung Muscel (18-19 septembrie) și Poiana Brașov (9-10 octombrie).

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: Comunicat CS Krepelka Motorsport
Photocredit: GP24 / Marian Avram
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES