GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC: Trofeul Gutai 2021 – Album Foto –

Vizualizări: 21369

Gutai, traseul Maramureșean de la Baia Mare a fost o provocare interesanta pentru piloții CNVC

Ziua de concurs s-a desfășurat pe ceata și ploaia care a lăsat în urma asfaltul umed pentru manșele de concurs. Silviu Dumitrescu a avut un parcurs de excepție și a obținut victoria clasamentului general CNVC, timpul cel mai bun fiind 3:21.968, obținut în cea de a doua urcare cu  prototipul Osella PA 2000 Evo, urmat de Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3 Cup) care și-a asigurat prima clasare pe podium în clasamentul general, aceasta fiind o performanță deosebita pentru un GT. Pe treapta a3-a al podiumului clasamentului general îl regăsim pe  Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), și el la rândul sau reușind o performanță deosebita cu un GT.

Gutai

Din cauza cetei, piloții au avut la dispoziție doar o singură manșă de recunoaștere din cele doua programate, Alex Mirea având cel mai bun timp (3:33.789), Alex aducând la start un nou Radical SR8. Alex Mirea s-a clasat pe locul 10, iar adversarul sau Octavian Ciovica pe locul 8.

Dudu Senchea (Mitsubishi Lancer Evo 8) a fost câștigătorul grupei N cel mai bun timp al lui fiind 3:30.342, timp care l-a clasat și pe locul 5 la general, urmat de Calin Manitiu (Subaru Impreza) la doar o zecime de secunda, locul 3 fiind ocupat de Claudiu Erhan (Mitsubishi Lancer Evo 9).

Grupa A l-a desemnat învingător pe Jean Tatu Jr cu timpul 3:41.065 pilotând noul Peugeot 208 Rally, fiind urmat de Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo 8) la 2 secunde și Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer Evo 7) la 4 secunde.

Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5) a obținut o nouă victorie la clasa E2, în manșă 2 reușind timpul de 3:26.950 care l-a plasat și pe locul 4 în clasamentul general. Pe locul 2 a încheiat Andrei Șerban (Skoda Fabia), 3:36.957

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

fiind timpul lui cel mai bun, iar Cosmin Gruba (VW Golf IV) a completat podiumul clasei cu timpul 3:37.348.

Gutai

Mai sunt 2 etape programate anul acesta pentru a se decide clasamentele finale, Câmpulung Muscel și Poiana Brașov fiind locațiile care decid deznodământul CNVC.\

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: Leo Borlovan - GP24
Photocredit: Gabriela Morosan
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES