More

  Latest Posts

  CNVC: Trofeul Gutai 2021 – Album Foto –

  Gutai, traseul Maramureșean de la Baia Mare a fost o provocare interesanta pentru piloții CNVC

  Ziua de concurs s-a desfășurat pe ceata și ploaia care a lăsat în urma asfaltul umed pentru manșele de concurs. Silviu Dumitrescu a avut un parcurs de excepție și a obținut victoria clasamentului general CNVC, timpul cel mai bun fiind 3:21.968, obținut în cea de a doua urcare cu  prototipul Osella PA 2000 Evo, urmat de Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3 Cup) care și-a asigurat prima clasare pe podium în clasamentul general, aceasta fiind o performanță deosebita pentru un GT. Pe treapta a3-a al podiumului clasamentului general îl regăsim pe  Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), și el la rândul sau reușind o performanță deosebita cu un GT.

  Gutai

  Din cauza cetei, piloții au avut la dispoziție doar o singură manșă de recunoaștere din cele doua programate, Alex Mirea având cel mai bun timp (3:33.789), Alex aducând la start un nou Radical SR8. Alex Mirea s-a clasat pe locul 10, iar adversarul sau Octavian Ciovica pe locul 8.

  Dudu Senchea (Mitsubishi Lancer Evo 8) a fost câștigătorul grupei N cel mai bun timp al lui fiind 3:30.342, timp care l-a clasat și pe locul 5 la general, urmat de Calin Manitiu (Subaru Impreza) la doar o zecime de secunda, locul 3 fiind ocupat de Claudiu Erhan (Mitsubishi Lancer Evo 9).

  Grupa A l-a desemnat învingător pe Jean Tatu Jr cu timpul 3:41.065 pilotând noul Peugeot 208 Rally, fiind urmat de Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo 8) la 2 secunde și Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer Evo 7) la 4 secunde.

  Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5) a obținut o nouă victorie la clasa E2, în manșă 2 reușind timpul de 3:26.950 care l-a plasat și pe locul 4 în clasamentul general. Pe locul 2 a încheiat Andrei Șerban (Skoda Fabia), 3:36.957

  fiind timpul lui cel mai bun, iar Cosmin Gruba (VW Golf IV) a completat podiumul clasei cu timpul 3:37.348.

  Gutai

  Mai sunt 2 etape programate anul acesta pentru a se decide clasamentele finale, Câmpulung Muscel și Poiana Brașov fiind locațiile care decid deznodământul CNVC.\

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Leo Borlovan - GP24

  Photocredit: Gabriela Morosan


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss