GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC: Trofeul Audi Brasov 2021 (Video)

CNVC
Vizualizări: 24117

Alex Mirea este noul campion CNVC !

După cele două manșe de concurs în care a avut cei mai buni timpi, Alex Mirea obține a patra victorie din acest sezon cucerind Trofeul Audi Brașov 2021 si odată cu acesta, in premieră, titlul de campion al categoriei II si al clasamentului general.

YouTube video

Așadar, Alex Mirea (Radical SR8) câștiga cu timpul total de 04:49,734. Locul 2 a fost ocupat de Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 Evo) cu timpul total de 04:49,719, iar podiumul a fost completat de Alexandru Pițigoi (Porsche 911 GT3 Cup) cu timpul total 04:49,734.

CNVC

Octavian Ciovică a fost cel mai rapid în prima zi, însă o ieșire in decor în prima manșă i-a eliminat orice șansă la câștigarea titlului.

La categoria I, victoria i-a aparținut lui Alexandru Pițigoi, Mihai Leu clasându-se pe locul 2 la această etapă, cu titlul cucerit înca de etapa trecută. Podiumul categoriei I a fost completat de către Andrei Gîrtofan.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Călin Manițiu a obținut o nouă victorie la grupa N urmat de Claudiu Erhan si Tudor Pop, în timp ce Dudu Șenchea a avut parte de o iesire violentă in decor.

La categoria N1, timișoreanul Alexandru Krepelka și-a încheiat parcursul pe poziția a treia, fiind devansat de Cosmin Tudose si Vlad Colceriu.

Pavel Shenkov a obținut o nouă victorie la clasa E2-1600 și își confirmă titlul de campion la clasa respectivă. Pe locul 2 s-a clasat Theodor Perimenis, iar podiumul a fost completat de către Adrian Manta.

La clasa E2-3000 Costel Cașuneanu a ieșit învingător urmat de Adrian Măduță și Andrei Precup.

Clasa E2+3000 l-a avut învingător pe Lucian Răduț, urmat de Matei Stancu si Dan Maghețiu.

Cu această etapă de pe drumul Poienii s-a tras cortina acestui sezon din Campionatul Național de Viteză in Coastă.

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv) / GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES