GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC: Trofeul Audi Brașov 2021 -Live Video-

CNVC
Vizualizări: 11391

CNVC, Trofeul Audi Brașov 2021 În data de 10.10.2021 puteți urmări live online cele 2 manșe de concurs decisive în ceea ce privește titlurile Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Audi Brașov 2021, conform programului următor:

Duminică 10.10.2021:

  • 14:00 – Manșa 1 de Concurs
  • 16:00 – Manșa a 2-a de Concurs

Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare pentru a vă bucura de una din etapele de legendă ale coastei românești, peste 90 de piloți urmând să se dueleze pe celebrul drum al poienii și vă dorim vizionare plăcută!

YouTube video

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES