More

  Latest Posts

  CNVC: Riccardo Tarabelli şi Alexandru Krepelka au cucerit Gutâiul

  Pilotul italian Riccardo Tarabelli, legitimat la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an CS Krepelka Motorsport, a ocupat în weekend, la Trofeul Gutâi, prima poziție la H2 și la două roți motrice, devenind campion al României la ambele clase ale Campionatului Național de Viteză în Coastă cu două runde rămase până la finalul actualului sezon în competiția automobilistică menționată.

  El a acumulat câte 104 puncte la cele două clase, având un avans de 43 de lungimi față de următorul clasat, Bogdan Rusea. Și Alexandru Krepelka este aproape de un nou titlu național, ar treilea consecutiv la viteză în coastă. Sportivul bănățean a bifat în Maramureș, pe un traseu foarte frumos, dar în același timp dificil și solicitant, o nouă victorie de etapă la N1 și a ocupat locul al treilea la grupa N.

  Tarabelli Gutai

  În clasamentele generale, Krepelka este pe prima poziție la N1, cu un avans liniștitor, de 16,5 puncte, și pe doi la N, unde are șanse mari să obțină „argintul” stagional. La Trofeul Gutâi, reputatul pilot Mihai Alexandrescu, reprezentând tot CS Krepelka Motorsport, a fost eliminat din strânsa luptă pentru șefia clasei Dacia Revival din cauza unui abandon tehnic.

  De altfel, toți cei trei piloți menționați au avut serios de tras în cadrul etapei din nordul țării pentru a obține rezultatele amintite.

  „Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.

  Din actuala ediție a Campionatului Național de Viteză în Coastă au mai rămas de disputat etapele din 19 septembrie și 10 octombrie.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss