GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC: Riccardo Tarabelli şi Alexandru Krepelka au cucerit Gutâiul

Vizualizări: 13510

Pilotul italian Riccardo Tarabelli, legitimat la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an CS Krepelka Motorsport, a ocupat în weekend, la Trofeul Gutâi, prima poziție la H2 și la două roți motrice, devenind campion al României la ambele clase ale Campionatului Național de Viteză în Coastă cu două runde rămase până la finalul actualului sezon în competiția automobilistică menționată.

El a acumulat câte 104 puncte la cele două clase, având un avans de 43 de lungimi față de următorul clasat, Bogdan Rusea. Și Alexandru Krepelka este aproape de un nou titlu național, ar treilea consecutiv la viteză în coastă. Sportivul bănățean a bifat în Maramureș, pe un traseu foarte frumos, dar în același timp dificil și solicitant, o nouă victorie de etapă la N1 și a ocupat locul al treilea la grupa N.

CNVC: Riccardo Tarabelli şi Alexandru Krepelka au cucerit Gutâiul

În clasamentele generale, Krepelka este pe prima poziție la N1, cu un avans liniștitor, de 16,5 puncte, și pe doi la N, unde are șanse mari să obțină „argintul” stagional. La Trofeul Gutâi, reputatul pilot Mihai Alexandrescu, reprezentând tot CS Krepelka Motorsport, a fost eliminat din strânsa luptă pentru șefia clasei Dacia Revival din cauza unui abandon tehnic.

De altfel, toți cei trei piloți menționați au avut serios de tras în cadrul etapei din nordul țării pentru a obține rezultatele amintite.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Din actuala ediție a Campionatului Național de Viteză în Coastă au mai rămas de disputat etapele din 19 septembrie și 10 octombrie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES