GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC Resita 2020: Hosted by CB RALLY VEST

Vizualizări: 13993

Când vorbim despre etapa de la Reșita putem vorbi despre cel mai spectaculos traseu din calendarul competițional şi toate ingredientele pentru rețeta perfectă de curse: doar un singur ac de păr și-n rest viraje de super viteză care împing la limită bolizii de curse, astfel încât şi cel mai mic detaliu al mașinii de concurs contează.

CNVC Resita 2020: Hosted by CB RALLY VEST

Asta dacă vorbim doar despre traseu, din alte puncte de vedere, Reșita are aproape 10.000 de spectatori la fiecare etapă, organizare impecabilă atât pentru spectatori cât şi pentru piloți, transmisii live din studio şi de pe traseu, implicarea şi sprijinul total al autorităților locale. Şi la fel de important, Reșița are istoric când vine vorba de motorsport: 37 de ani! Vă așteptam şi în acest an să forțăm limitele mașinilor şi să punctăm încă un an reușit în calendar.

CNVC Resita 2020: Hosted by CB RALLY VEST

Sursa: CB Rally Vest
Photocredit: CB Rally Vest / RallyZoom.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES