More

  Latest Posts

  CNVC: Piloții de la CS Krepelka Motorsport, pe podium și în penultima etapă

  Mihai Alexandrescu, pilot care reprezintă CS Krepelka Motorsport în CNVC (Campionatul Național de Viteză în Coastă), a devenit dublu campion al României, impunându-se grație rezultatelor obținute în etapa de la Câmpulung Muscel (locul întâi și, respectiv, poziția a doua) atât la Dacia Revival Grupa 1, cât și la Dacia Revival General.

  În cadrul aceleiași runde, Alin Cristea, tot de la clubul timișorean de automobilism, s-a clasat pe locul al doilea la clasa 1.600 cc și rămâne pe poziția secundă la general, cu un avans firav față de al treilea clasat. Lider detașat în aceeași clasă, Alexandru Krepelka a ales să ia startul la Dacia Revival în cadrul etapei de CNVC la Câmpulung Muscel, a șaptea din actualul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Astfel, campionul clasei 1.600 cc va fi stabilit în ultima rundă, programată la Poiana Brașov în perioada 9-10 octombrie.

  Revenind la etapa de CNVC la Câmpulung Muscel, Dragoș Savloschi a reușit clasarea pe locul al șaptelea cu noul său monopost, luptând cu piloți care au concurat pe alte patru monoposturi, precum și pe două Ferrari și pe alte mașini extrem de puternice și de performante. Toți sportivii menționați sunt legitimați la CS Krepelka Motorsport.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele CS Krepelka Motorsport.

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport

  Photocredit: Krepelka Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss