GP24 Media

LATEST POSTS

CNVC: Piloții de la CS Krepelka Motorsport, pe podium și în penultima etapă

CNVC
Vizualizări: 10239

Mihai Alexandrescu, pilot care reprezintă CS Krepelka Motorsport în CNVC (Campionatul Național de Viteză în Coastă), a devenit dublu campion al României, impunându-se grație rezultatelor obținute în etapa de la Câmpulung Muscel (locul întâi și, respectiv, poziția a doua) atât la Dacia Revival Grupa 1, cât și la Dacia Revival General.

În cadrul aceleiași runde, Alin Cristea, tot de la clubul timișorean de automobilism, s-a clasat pe locul al doilea la clasa 1.600 cc și rămâne pe poziția secundă la general, cu un avans firav față de al treilea clasat. Lider detașat în aceeași clasă, Alexandru Krepelka a ales să ia startul la Dacia Revival în cadrul etapei de CNVC la Câmpulung Muscel, a șaptea din actualul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă. Astfel, campionul clasei 1.600 cc va fi stabilit în ultima rundă, programată la Poiana Brașov în perioada 9-10 octombrie.

Revenind la etapa de CNVC la Câmpulung Muscel, Dragoș Savloschi a reușit clasarea pe locul al șaptelea cu noul său monopost, luptând cu piloți care au concurat pe alte patru monoposturi, precum și pe două Ferrari și pe alte mașini extrem de puternice și de performante. Toți sportivii menționați sunt legitimați la CS Krepelka Motorsport.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele CS Krepelka Motorsport.

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Krepelka Motorsport
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES