GP24 Media

LATEST POSTS

Romanian Endurance Series: Comunicat Engage Racing. (Emil Nestor și Horia Platona)

Engage
Vizualizări: 30575

Engage Racing: Primul post ar trebui să fie special pe orice pagina, dar e greu să fie special când ești la început. Cumva totuși, cu puțin noroc și mult stres, avem o prima victorie într-un campionat de Motorsport pe care o putem folosi că prilej să ne dam mari.

Engage

Folosim ocazia pentru a ne anunță proiectul, Engage Racing, pe care ni-l dorim mai mult decât o echipa cu care să participam în diverse campionate și discipline de motorsport. Avem ceva ambiții pe termen scurt (participam în Romanian Endurance Series și în Campionatul National De Rally Raid), însă avem obiective și pe termen lung, vrem să concuram în competiții internaționale, cea mai ambiție mare fiind să ajungem la Dakar în următorii 3-4 ani.

Engage

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pentru început suntem doi oameni în Echipa, Emil Nestor și Horia Platona, însă speram să creștem mari, aducând alături de noi oameni cu aceleași principii. Ne bazam pe ceva experiență profesionala (tehnica în primul rand dar și de management/antreprenoriat), pe ceva experiență în motorsport dar mai ales pe faptul că suntem serioși și muncitori (zicem noi).

Engage

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Vă invitam deci să ne urmăriți încercările, pregătirile, stresul, eșecurile dar (speram noi) și reușitele pe aceasta pagina și pe unde vom mai apărea. Expunându-ne online încercam în primul rand să popularizam motorsportul în Romania, și noi că și alte câteva zeci de echipe/sportivi, speram să iasă conținut interesant și original.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteza in Coasta găsiți AICI.

Sursa: Engage Racing
Photocredit: Engage Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES