Latest Posts

Romanian Endurance Series: Comunicat Engage Racing. (Emil Nestor și Horia Platona)

Vizualizări: 31975

Engage Racing: Primul post ar trebui să fie special pe orice pagina, dar e greu să fie special când ești la început. Cumva totuși, cu puțin noroc și mult stres, avem o prima victorie într-un campionat de Motorsport pe care o putem folosi că prilej să ne dam mari.

Engage

Folosim ocazia pentru a ne anunță proiectul, Engage Racing, pe care ni-l dorim mai mult decât o echipa cu care să participam în diverse campionate și discipline de motorsport. Avem ceva ambiții pe termen scurt (participam în Romanian Endurance Series și în Campionatul National De Rally Raid), însă avem obiective și pe termen lung, vrem să concuram în competiții internaționale, cea mai ambiție mare fiind să ajungem la Dakar în următorii 3-4 ani.

Engage

Pentru început suntem doi oameni în Echipa, Emil Nestor și Horia Platona, însă speram să creștem mari, aducând alături de noi oameni cu aceleași principii. Ne bazam pe ceva experiență profesionala (tehnica în primul rand dar și de management/antreprenoriat), pe ceva experiență în motorsport dar mai ales pe faptul că suntem serioși și muncitori (zicem noi).

Engage

Vă invitam deci să ne urmăriți încercările, pregătirile, stresul, eșecurile dar (speram noi) și reușitele pe aceasta pagina și pe unde vom mai apărea. Expunându-ne online încercam în primul rand să popularizam motorsportul în Romania, și noi că și alte câteva zeci de echipe/sportivi, speram să iasă conținut interesant și original.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteza in Coasta găsiți AICI.

Sursa: Engage Racing
Photocredit: Engage Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Engage Racing

Latest Posts

Don't Miss