More

  Latest Posts

  Romanian Endurance Series: Comunicat Engage Racing. (Emil Nestor și Horia Platona)

  Engage Racing: Primul post ar trebui să fie special pe orice pagina, dar e greu să fie special când ești la început. Cumva totuși, cu puțin noroc și mult stres, avem o prima victorie într-un campionat de Motorsport pe care o putem folosi că prilej să ne dam mari.

  Engage

  Folosim ocazia pentru a ne anunță proiectul, Engage Racing, pe care ni-l dorim mai mult decât o echipa cu care să participam în diverse campionate și discipline de motorsport. Avem ceva ambiții pe termen scurt (participam în Romanian Endurance Series și în Campionatul National De Rally Raid), însă avem obiective și pe termen lung, vrem să concuram în competiții internaționale, cea mai ambiție mare fiind să ajungem la Dakar în următorii 3-4 ani.

  Engage

  Pentru început suntem doi oameni în Echipa, Emil Nestor și Horia Platona, însă speram să creștem mari, aducând alături de noi oameni cu aceleași principii. Ne bazam pe ceva experiență profesionala (tehnica în primul rand dar și de management/antreprenoriat), pe ceva experiență în motorsport dar mai ales pe faptul că suntem serioși și muncitori (zicem noi).

  Engage

  Vă invitam deci să ne urmăriți încercările, pregătirile, stresul, eșecurile dar (speram noi) și reușitele pe aceasta pagina și pe unde vom mai apărea. Expunându-ne online încercam în primul rand să popularizam motorsportul în Romania, și noi că și alte câteva zeci de echipe/sportivi, speram să iasă conținut interesant și original.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteza in Coasta găsiți AICI.

  Sursa: Engage Racing

  Photocredit: Engage Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss