More

  Latest Posts

  CNVC: Campioni pana la capat.

  În 10-11 octombrie s-a desfășurat Brașov pe drumul Poienii etapa de final a CN Viteza În Coasta. Riccardo Tarabelli și Krepelka Alexandru deși erau campioni dinaintea acestei etape, au avut o evoluție remarcabila obținând recorduri pentru acest traseu la clasele la care au participat.

  CS Krepelka Motorsport a înscris 6 pilot dintre care 4 au reușit să termine cu bine cursa. Riccardo Tarabelli a triumfat la clasa H2, Krepelka Alexandru la N1, evoluții bune având și Anastasia Alexandru și Teodorescu Andrei. Ghinioniștii trădați de materialul de concurs au fost Alexandrescu Mihai la Dacia Revival și Niristeanu Dan la Istorice, care cu toate eforturile au fost nevoiți să abandoneze.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș şi partenerilor privați Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Cristian Fedor (Cooglio-XGC SRL), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Florin Diaconescu (OPR Asfalt SRL) şi Frank van Nunen (GP24)”, „precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, a punctat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la „Coastă” şi Președintele clubului Timişorean de automobilism care îi poartă numele.

   

  • Photocredit: GP24 / Marian Avram

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss