Latest Posts

CNVC: Campioni pana la capat.

Vizualizări: 11356

În 10-11 octombrie s-a desfășurat Brașov pe drumul Poienii etapa de final a CN Viteza În Coasta. Riccardo Tarabelli și Krepelka Alexandru deși erau campioni dinaintea acestei etape, au avut o evoluție remarcabila obținând recorduri pentru acest traseu la clasele la care au participat.

CNVC: Campioni pana la capat.

CS Krepelka Motorsport a înscris 6 pilot dintre care 4 au reușit să termine cu bine cursa. Riccardo Tarabelli a triumfat la clasa H2, Krepelka Alexandru la N1, evoluții bune având și Anastasia Alexandru și Teodorescu Andrei. Ghinioniștii trădați de materialul de concurs au fost Alexandrescu Mihai la Dacia Revival și Niristeanu Dan la Istorice, care cu toate eforturile au fost nevoiți să abandoneze.

CNVC: Campioni pana la capat.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș şi partenerilor privați Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Cristian Fedor (Cooglio-XGC SRL), Leonard Hantig (LC Electric Plus), Florin Diaconescu (OPR Asfalt SRL) şi Frank van Nunen (GP24)”, „precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, a punctat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la „Coastă” şi Președintele clubului Timişorean de automobilism care îi poartă numele.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

CNVC: Campioni pana la capat.

  • Photocredit: GP24 / Marian Avram
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss