More

  Latest Posts

  CNR Rally2: Test reușit pentru Marinescu si Caitanu la Harghita

  Raliul Harghitei avea sa fie prima etapa de asfalt la care echipajul timișorean George Marinescu si Arnold Caitanu urmau sa alerge cu Dacia Logan de clasa 9, in cadrul Campionatului Național Rally 2.

  Odată cu trecerea de la macadam la asfalt, Marinescu trebuia sa se confrunte cu lipsa acuta de putere a materialului de concurs, in comparație cu rivalii direcți. “Cunoscând bine datele problemei, in speța minusurile mașinii noastre, am ales o abordare laborioasa, in care am mers cat am putut de tare, fără a ne asuma, însa, riscuri inutile. In acest fel, am reușit sa profitam de ieșirile in decor ale unor concurenți foarte bine cotați, acontându-ne, in final, locul 5 in clasamentul general Rally 2 si, totodată, al locului secund in ierarhia clasei A3.” a spus George Marinescu la finalul întrecerii din jurul Odorheiului Secuiesc.

  De notat este si faptul ca împreuna cu echipajul Mircea Samuil / Romain Gilles, Marinescu si Caitanu au urcat pe locul al doilea in clasamentul dedicat echipelor, cele doua echipaje constituind GP24 Timis Rally Team, o structura ce își propune promovarea piloților din zona de vest a tarii, către un parcurs in naționalul de raliuri.

  In urma etapei ce a consfințit încheierea primei jumătăți a Campionatului Național de Raliuri, topul 5 al ierarhiei anuale Rally 2 arata in felul următor:

   1. Claudiu Albut          65p
   2. Florian Niturad        50p
   3. Dan Nicoschi           50p
   4. Cosmin Salistean     50p
   5. George Marinescu   48p

  George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

  • Sursa: GP24 Timis Rally Team / George Marinescu
  • Photocredit: George Marinescu

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss