GP24 Media

LATEST POSTS

CNR Rally2: Test reușit pentru Marinescu si Caitanu la Harghita

Vizualizări: 33553

Raliul Harghitei avea sa fie prima etapa de asfalt la care echipajul timișorean George Marinescu si Arnold Caitanu urmau sa alerge cu Dacia Logan de clasa 9, in cadrul Campionatului Național Rally 2.

Odată cu trecerea de la macadam la asfalt, Marinescu trebuia sa se confrunte cu lipsa acuta de putere a materialului de concurs, in comparație cu rivalii direcți. “Cunoscând bine datele problemei, in speța minusurile mașinii noastre, am ales o abordare laborioasa, in care am mers cat am putut de tare, fără a ne asuma, însa, riscuri inutile. In acest fel, am reușit sa profitam de ieșirile in decor ale unor concurenți foarte bine cotați, acontându-ne, in final, locul 5 in clasamentul general Rally 2 si, totodată, al locului secund in ierarhia clasei A3.” a spus George Marinescu la finalul întrecerii din jurul Odorheiului Secuiesc.

CNR Rally2: Test reușit pentru Marinescu si Caitanu la Harghita

De notat este si faptul ca împreuna cu echipajul Mircea Samuil / Romain Gilles, Marinescu si Caitanu au urcat pe locul al doilea in clasamentul dedicat echipelor, cele doua echipaje constituind GP24 Timis Rally Team, o structura ce își propune promovarea piloților din zona de vest a tarii, către un parcurs in naționalul de raliuri.

In urma etapei ce a consfințit încheierea primei jumătăți a Campionatului Național de Raliuri, topul 5 al ierarhiei anuale Rally 2 arata in felul următor:

  1. Claudiu Albut          65p
  2. Florian Niturad        50p
  3. Dan Nicoschi           50p
  4. Cosmin Salistean     50p
  5. George Marinescu   48p

CNR Rally2: Test reușit pentru Marinescu si Caitanu la Harghita

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

George Marinescu si Arnold Căițanu sunt susținuți de către NetBet, în calitate de partener principal, alături de Frigoglass și DataMaxLine.

 • Sursa: GP24 Timis Rally Team / George Marinescu
 • Photocredit: George Marinescu
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES