More

  Latest Posts

  CNR Rally2: Rezumat Rally Hargita de echipaj Mircea Samuil – Romain Gilles

  GP24, susținător motorsportului romanesc înscrie in premiera o echipa in cadrul Campionatul National de Raliuri-Rally2 formata de Timișorenii Mircea Samuil cu copilotul Romain Gilles si George Marinescu cu copilotul Arnold Caitanu. La prima participare, echipa sa se clasează pe locul 2 in clasament. Cele 2 echipaje au reuşit după un rally foarte greu sa se claseze pe locul 2 la clasa A2 si pe locul 2 la clasa a3.

  Mircea Samuil își conformează locul 1 in clasament anual la clasa A2 cu un podium obținut la Rally Harghita…. In ciuda unei ieșiri in decor ușoara si parcurgerea a mai mult de 80% din raliu fără frâne, reușește sa își adjudece locul 2 la clasa A2 si locul 2 la general… “A fost, din punct de vedere psihic cea mai grea cursa din cariera mea… Ne bucuram de o echipa solida… Si începem sa avem rezultate din ce in ce mai satisfăcătoare”. Ne bucuram ca facem parte din echipa GP24… Si așteptam cu nerăbdare Raliul Sibiului. Never give up… Asta a fost motoul Raliu Harghita pentru noi… Cu acest rezultat ne repoziționam in cursa pentru podium la sfârșitul de an… Speram sa confirmam la Sibiu… Peste 2 saptamanii.

  • Sursa: GP24 Timis Rally Team / Romain Gilles
  • Photocredit: Romain Gilles

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss