Latest Posts

CNR Rally2: Rezumat Rally Hargita de echipaj Mircea Samuil – Romain Gilles

Vizualizări: 14582

GP24, susținător motorsportului romanesc înscrie in premiera o echipa in cadrul Campionatul National de Raliuri-Rally2 formata de Timișorenii Mircea Samuil cu copilotul Romain Gilles si George Marinescu cu copilotul Arnold Caitanu. La prima participare, echipa sa se clasează pe locul 2 in clasament. Cele 2 echipaje au reuşit după un rally foarte greu sa se claseze pe locul 2 la clasa A2 si pe locul 2 la clasa a3.

CNR Rally2: Rezumat Rally Hargita de echipaj Mircea Samuil - Romain Gilles

Mircea Samuil își conformează locul 1 in clasament anual la clasa A2 cu un podium obținut la Rally Harghita…. In ciuda unei ieșiri in decor ușoara si parcurgerea a mai mult de 80% din raliu fără frâne, reușește sa își adjudece locul 2 la clasa A2 si locul 2 la general… “A fost, din punct de vedere psihic cea mai grea cursa din cariera mea… Ne bucuram de o echipa solida… Si începem sa avem rezultate din ce in ce mai satisfăcătoare”. Ne bucuram ca facem parte din echipa GP24… Si așteptam cu nerăbdare Raliul Sibiului. Never give up… Asta a fost motoul Raliu Harghita pentru noi… Cu acest rezultat ne repoziționam in cursa pentru podium la sfârșitul de an… Speram sa confirmam la Sibiu… Peste 2 saptamanii.

CNR Rally2: Rezumat Rally Hargita de echipaj Mircea Samuil - Romain Gilles

  • Sursa: GP24 Timis Rally Team / Romain Gilles
  • Photocredit: Romain Gilles
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss