Latest Posts

CNR: Mircea Samuil, pe podium şi la Transilvania Rally.

Vizualizări: 17259

Mircea Samuil, de la clubul de automobilism Pro Timiș, si co-pilotul Claudiu Danila s-au clasat de două ori pe locul secund în cadrul Transilvania Rally, a cincea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, desfăşurată în judeţul Cluj.

Acesta a urcat pe podium la clasa 12, unde și-a consolidat statutul de lider în clasamentul general, și la debutanți, unde ocupă poziția a doua.

Traseul a fost unul foarte dificil, alternând suprafețele umede cu cele uscate.

CNR: Mircea Samuil, pe podium şi la Transilvania Rally.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Rareș Goia, de la Goya Residence, Frank van Nunen, de la GP24, Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum și tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi și ne susţin”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele clubului Pro Timiș.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss