GP24 Media

LATEST POSTS

CNR Betano: Tess Rally Brașov – un raliu de uitat pentru Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan.

Betano
Vizualizări: 15724

Sezonul 2021 al Campionatului Național de Raliuri Betano a continuat cu o nouă cursă pentru Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan. După prezența din luna februarie pe zăpada și gheața din județul Covasna, echipajul din Cluj-Napoca a luat startul în Tess Rally Brașov – powered by ProX, prima cursă pe asfalt din acest an competițional.

Betano

Cu opt probe speciale și aproape 120 de kilometri cronometrați, raliul din județul Brașov a avut parte de condiții dificile pentru echipaje. După ninsorile abundente dinaintea startului, traseul de concurs a fost unul înșelător, cu aderență schimbătoare și zăpadă pe marginea drumului, totul contribuind la incertitudinea echipajelor în alegerea anvelopelor și abordarea corectă a cursei.

Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan au luat startul cu încredere pe primele probe, de lângă Făgăraș, la bordul Mitsubishi-ului Lancer EVO VII de clasa NAT11. Din păcate, câteva incidente au scăzut dramatic încrederea echipajului, cei doi adaptându-se greu la aderența schimbătoare de pe probele de vineri. Din acest motiv, timpii obținuți pe cele cinci probe speciale de vineri au fost sub așteptările clujenilor, care au fost nevoiți să se mulțumească cu locul 5 în clasamentul provizoriu.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Betano

Tess Rally este un raliu pe care vrem să-l uităm. Așa cum ne-a obișnuit mai tot timpul, raliul de la Brașov are deseori parte de o vreme capricioasă, cu multe schimbări de suprafață și aderență, ceea ce face alegerea pneurilor corecte foarte dificilă. Acest fapt ne-a încurcat extrem de mult în acest weekend. Am pornit foarte hotărâți pe probele de vineri din jurul Făgărașului, dar din păcate 2 răsuciri și o mică ieșire în decor ne-au făcut să pierdem mult timp. Ne-am „înmuiat” și ne-a scăzut încrederea în noi și în anvelope.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În încercarea de a recupera ceva, am făcut o alegere riscantă de anvelope pe proba de noapte de vineri, urcarea spre Poiana Brașov, care s-a dovedit dezastruoasă, pierzând și mai mult timp”, a descris Bogdan Moldovan începutul de raliu pentru echipajul #67.

Sâmbătă, alte trei probe speciale au fost parcurse de către Moldovan și Rogozan în cadrul Tess Rally Brașov. Cu cărțile deja făcute după prima zi de concurs și cu prea mult timp pierdut pentru a fi recuperat, echipajul a parcurs precaut ultimii kilometri ai raliului. Astfel, după un loc patru la debutul sezonului de la Winter Rally, Bogdan și Sergiu sunt nevoiți să se mulțumească cu locul 5 la Tess Rally, fiind ultimul echipaj în ierarhia clasei 11 la finalul competiției.

Betano

„În urma acestor probleme, în ziua a doua nu ne-am mai asumat niciun risc, mulțumindu-ne cu un parcurs liniștit, pentru a termina în siguranță raliul. La final, am obținut locul 5 în cadrul clasei NAT11 în Campionatul Național de Raliuri Betano și locul 4 al clasei în Campionatul de Raliuri pe Asfalt”, a încheiat Moldovan.

Echipajul Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan continuă campania din Campionatul Național de Raliuri Betano cu o altă cursă pe asfalt, desfășurată la începutul lunii mai. Raliul Perla Harghitei are loc pe probele speciale din jurul orașului Odorheiu Secuiesc, acolo unde sezonul trecut Moldovan a ocupat locul al treilea în categoria sa.

În 2021, Bogdan Moldovan și Sergiu Rogozan sunt susținuți de către partenerii Ferro România și Gebo Tools.

Betano

Mai multe știri despre Campionatului Național de Raliuri Betano găsiți AICI.

Sursa: Rares Fetean
Photocredit: RallyArt.ro / Flavius Croitoriu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES