Latest Posts

Cnr Betano: Sezonul 2020 se încheie cu 58 de echipaje la Raliul Moldovei.

Vizualizări: 15394

58 de echipaje și-au anunțat prezența la ediția aniversară a Raliului Moldovei Bacău care va sărbători în acest an 10 ani de existență. Chiar daca Simone Tempestini va absenta, el trecându-si deja in cont cel de-al cincilea titlu de campion, nume precum Dan Gîrtofan, Cristian Dolofan, Adrian Răspopa, Enis Arif sau Cătălin Grigoriu se vor duela pentru victoria de la Bacău.

Cnr Betano: Sezonul 2020 se încheie cu 58 de echipaje la Raliul Moldovei.

De asemenea, Sebastian Barbu va lua și el startul pe modelul consacrat în raliuri, Mitsubishi Evo IX, alături de care poate încurca bătălia pentru titlul de campion al grupei RCN2, luptă care îi are în prim plan pe Cristian Timișică și Adrian Grigore.

Și la Cupa Dacia titlul de campion al cupei monomarcă se va juca decide în etapa de la Bacău, duelul dintre Raul Badiu, care se situează pe primul loc în clasamentul provizoriu, și Cristi Șugar, aflat la 4 punct distanță, urmând să țină capul de afiș.

Raliul Moldovei Bacău va păstra probele speciale din anii trecuți, care vor însuma aproximativ 110 kilometri. Aceștia vor fi împărtiți între cele două orașe Bacău și Moinești, și cu o probă specială pe circuitul de karting Speed Park.

Raliul Moldovei Bacău se va desfășura în perioada 24 – 25 octombrie 2020, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și va încheia sezonul 2020 al Campionatului Național de Raliuri Betano.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2020/10/0_Inscrieri_BC_2020.pdf”]

Lista completă de înscrieri este disponibilă AICI.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss