Latest Posts

CNR Betano: Raliul Bucovinei – PS5-6 Live Video

Vizualizări: 11753

Raliul Bucovinei 2021: În data de 30.10.2021 va fi transmis în direct ultimul bal al unui sezon 2021 de raliuri cât se poate de spectaculos și de disputat, Raliul Bucovinei urmând să închidă această aventură de 10 etape cu cele 3 treceri de pe proba specială Paltinul, transmise conform programului de mai jos:

Sâmbătă 30.10.2021

  • 14:40 – PS 5 Paltinul 2
  • 16:20 – PS 6 Paltinul 3

Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare pentru a vă bucura de spectacolul oferit de cele mai bune echipaje din România, asfaltul din Bucovina urmând să pună cortina și pe ultimele dueluri ce au rămas de tranșat în cadrul unui sezon cât se poate de fastuos și de spectaculos.

YouTube video

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe Live. Vizionare plăcută!

Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss