GP24 Media

LATEST POSTS

CNR Betano: Raliul Bucovinei – PS4 Live Video

Raliul Bucovinei
Vizualizări: 11588

Raliul Bucovinei 2021: În data de 30.10.2021 va fi transmis în direct ultimul bal al unui sezon 2021 de raliuri cât se poate de spectaculos și de disputat, Raliul Bucovinei urmând să închidă această aventură de 10 etape cu cele 3 treceri de pe proba specială Paltinul, transmise conform programului de mai jos:

Sâmbătă 30.10.2021

  • 12:35- PS 4 Paltinul 1
  • 14:40 – PS 5 Paltinul 2
  • 16:20 – PS 6 Paltinul 3

Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare pentru a vă bucura de spectacolul oferit de cele mai bune echipaje din România, asfaltul din Bucovina urmând să pună cortina și pe ultimele dueluri ce au rămas de tranșat în cadrul unui sezon cât se poate de fastuos și de spectaculos.

YouTube video

Vă așteptăm în număr cât mai mare pe Live. Vizionare plăcută!

Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES