GP24 Media

LATEST POSTS

CNIR Supermoto & Viteza Juniori pe Motodrom Et. I si II – Arad 19-21.03.2021

Supermoto
Vizualizări: 39977

Clubul VIK Power Arad organizează în acest sfârșit de săptămână primele doua etape din Campionatul National Individual al României 2021. Etapele de Supermoto și Viteza Juniori pe Motodrom se vor desfășură intre 19 și 21 martie 2021 pe circuitul VIK Power din Arad.

Vor concura clasele: SM65, SM85, S-Open, Hobby, Amatori, Veterani, Junior I, ÎI, III, 85cc, 125 Sport și Moto 3. Accesul spectatorilor este interzis, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie pe tot parcursul competiției.

Supermoto

Vineri, 19 martie 2021, este ziua dedicata integral antrenamentelor libere și oficiale începând cu ora 10:00. Sâmbătă este programată prima etapă națională de Supermoto și Viteză Juniori, prima cursă a zilei urmând să înceapă la ora 14:15, iar ultima la ora 16:10. Festivitatea de premiere pentru toate clasele este programată la ora 17:00.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Duminică, 21 martie 2021, sunt programate manșele celei de a ÎI-a etape naționale începând cu ora 11:50. Festivitatea de premiere începe la ora 15:00

Supermoto

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Programul detaliat și Regulamentul Particular CNIR SM Et I&ÎI – Arad – 19-21.03.2021

Urmărim informațiile privind prognoza meteo și,  în funcție de aceasta, există posibilitatea de a amâna competiția două săptămâni, pentru weekendul 2-4.04.2021.

Mult succes tuturor!

Sursa: FRM (Federația Română de Motociclism)
Photocredit: Nedici Dragoslav
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES