Latest Posts

CNDC: Williams și Opran sunt câștigătorii curselor de la Barcelona

Vizualizări: 18942

Campionatul Național Digital de Circuit a poposit odată cu etapa a patra pe varianta virtuală a circuitului din Barcelona.

Divizia A-Cursa 1

Galezul Oscar Williams pleacă din pole position. El pleacă foarte bine și își lua tur după tur, un avans semnificativ față de restul lumii. Din cursă nu au lipsit duelurile spectaculoase pentru poziții bune. La vârf, Williams trece primul linia de start/sosire, el câștigând la pas prima manșă. Victor Taraș vine pe 2 și este câștigătorul clasei Junior. Tânărul a rezistat presiunii create de ocupantul locului 3, Florin Mergea.

Numele ce au terminat în puncte: Claudiu Clima, Dragoș Simion, Emanuel Gaczella, Leo Borlovan, Cristian Moisescu, Sergiu Nicolae și Aldrin Opran. Rareș Dranca se impune la Racers.

Cursa 2

Opran a plecat din primul loc și se desprinde de pluton. În spatele său, în virajul 2 avea loc un carambol ce a scos din cursă câțiva piloți. Duelul cursei a fost reprezentat de cel dintre Taraș și Williams. Primul a reușit într-un mod exemplar, să se apere de atacurile venite de la galez. La vârf, Opran pierdea teren, iar Gaczella și Borlovan in ultimele ture, îi suflau în ceafă. Până la urmă, Opran rezistă și câștigă cursa, fiind prima lui victorie din acest sezon. Gaczella și Borlovan ocupă celelalte două locuri pe podium. Câștigătorul cursei s-a impus și la categoria Esports.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Simion, Moisescu, Nicolae, Clima, Taraș (învingător la Juniori), Williams și Mihai Șuteanu completează Top 10. Dranca reeditează succesul la clasa Racers.

Divizia B

Tânărul Sabin Stroescu câștigă prima cursă a Diviziei B. El a fost urmat de Valentin Boldur și Raul Badiu.

Badiu a reușit să se impună în manșa secundă cu Stroescu pe 2 și Bogdan Duma pe 3.

În clasamentul general, Simion este lider cu 104 p, urmat de Clima cu 89 p și Mergea la doar trei puncte în urmă.

Runda cu numărul 5 ajunge la Mugello in data de 15 Mai. Cursele vor fi live pe canalul de Youtube FRAS și pe Pro X.

Foto-Alexandru Siclovan

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss