More

  Latest Posts

  CNDC: Williams și Moldovan câștigă cele două curse de la Nurburgring

  Etapa cu numărul 3 a Campionatului Național Digital de Circuit s-a ținut pe circuitul german Nurburgring varianta GP.

  Divizia A-Cursa 1

  În pole-ul primei manșe se afla noul venitul în campionat, Oscar Williams. Acesta reușește să aibă parte de o plecare foarte bună și se instalează la conducere. De-a lungul cursei am avut parte de bătălii intense, prima a fost cea între locurile 7-10, ultimul fiind un loc important deoarece asigură plecarea de pe primul loc în manșa secundă. Un alt duel electrizant a fost pe finalul cursei între Borlovan și Nicolae pentru locul 5, primul în cauză fiind cel ce reușește să câștige.

  La vârf, Oscar Williams a dominat cursa cap-coadă și termină victorios prima cursă de pe Nurburgring, britanicul aflându-se la prima participare din acest sezon. Claudiu Clima este ocupantul locului 2, iar Florin Mergea prinde locul 3.

  Piloții ce au terminat în top 10 au fost: Bogdan Mutu, Leo Borlovan, Sergiu Nicolae, Cristian Moisescu, Dragoș Simion, Lucas Motadel și Bogdan Moldovan. Alex Mirea se impune la Racers.

  Cursa 2

  Grație grilei inversate, Moldovan a plecat primul.  De-a lungul cursei, el și Simion au oferit publicului o luptă pe cinste pentru locul 1, cei doi făcând deseori rocada la vârf. Duelul s-a purtat până în ultimul tur, cu Moldovan învingător în fața lui Simion. Pentru Moldovan este primul său succes în CNDC. Moisescu reușește să se claseze pe locul 3.

  Williams, Borlovan, Mergea, Clima, Nicolae, Motadel și Mihai Șuteanu sunt numele ce au terminat în primii 10. La Racers câștigător a fost, din nou, Alex Mirea.

  Dragoș Simion conduce clasamentul general cu 79 de puncte, fiind urmat de Florin Mergea cu 67 de puncte și Claudiu Clima cu 65 p.

  Divizia B

  În prima cursă a Diviziei B, Sabin Stroescu reușește să se impună, la limită, în fața lui Akos Szabo. Bogdan Șimota ocupă ultima treaptă a podiumului.

  Cursa a doua i-a revenit lui Rareș Dranca ce obține cel de-al doilea succes stagional în această divizie. Stroescu vine pe 2, iar Mihnea Hiru prinde locul 3.

  Runda cu numărul 4 din CNDC se va desfășura pe circuitul din Barcelona pe 8 Mai. Cursele se pot vedea live pe YouTube, dar și la TV, Pro X.

   

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss