GP24 Media

LATEST POSTS

CNDC: Williams și Moldovan câștigă cele două curse de la Nurburgring

Vizualizări: 15315

Etapa cu numărul 3 a Campionatului Național Digital de Circuit s-a ținut pe circuitul german Nurburgring varianta GP.

Divizia A-Cursa 1

În pole-ul primei manșe se afla noul venitul în campionat, Oscar Williams. Acesta reușește să aibă parte de o plecare foarte bună și se instalează la conducere. De-a lungul cursei am avut parte de bătălii intense, prima a fost cea între locurile 7-10, ultimul fiind un loc important deoarece asigură plecarea de pe primul loc în manșa secundă. Un alt duel electrizant a fost pe finalul cursei între Borlovan și Nicolae pentru locul 5, primul în cauză fiind cel ce reușește să câștige.

La vârf, Oscar Williams a dominat cursa cap-coadă și termină victorios prima cursă de pe Nurburgring, britanicul aflându-se la prima participare din acest sezon. Claudiu Clima este ocupantul locului 2, iar Florin Mergea prinde locul 3.

Piloții ce au terminat în top 10 au fost: Bogdan Mutu, Leo Borlovan, Sergiu Nicolae, Cristian Moisescu, Dragoș Simion, Lucas Motadel și Bogdan Moldovan. Alex Mirea se impune la Racers.

Cursa 2

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Grație grilei inversate, Moldovan a plecat primul.  De-a lungul cursei, el și Simion au oferit publicului o luptă pe cinste pentru locul 1, cei doi făcând deseori rocada la vârf. Duelul s-a purtat până în ultimul tur, cu Moldovan învingător în fața lui Simion. Pentru Moldovan este primul său succes în CNDC. Moisescu reușește să se claseze pe locul 3.

Williams, Borlovan, Mergea, Clima, Nicolae, Motadel și Mihai Șuteanu sunt numele ce au terminat în primii 10. La Racers câștigător a fost, din nou, Alex Mirea.

Dragoș Simion conduce clasamentul general cu 79 de puncte, fiind urmat de Florin Mergea cu 67 de puncte și Claudiu Clima cu 65 p.

Divizia B

În prima cursă a Diviziei B, Sabin Stroescu reușește să se impună, la limită, în fața lui Akos Szabo. Bogdan Șimota ocupă ultima treaptă a podiumului.

Cursa a doua i-a revenit lui Rareș Dranca ce obține cel de-al doilea succes stagional în această divizie. Stroescu vine pe 2, iar Mihnea Hiru prinde locul 3.

Runda cu numărul 4 din CNDC se va desfășura pe circuitul din Barcelona pe 8 Mai. Cursele se pot vedea live pe YouTube, dar și la TV, Pro X.

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES