GP24 Media

LATEST POSTS

CNDC: Williams și Borlovan se impun la Imola

Vizualizări: 10220

Antepenultima etapă din Campionatul Național Digital de Circuit s-a ținut în Italia pe circuitul Imola.

Divizia A-Cursa 1

Din pole-ul primei manșe pleca juniorul Mihai Șuteanu, revelația precalificărilor. El are un start bun, dar Oscar Williams nu a stat mult pe gânduri și trece de poleman-ul cursei. În spatele lor se purtau numeroase dueluri pentru poziții mai bune. Trecem la vârf, acolo unde Williams simțea presiunea lui Șuteanu, dar galezul reușește să își avans și obține cea de-a patra victorie din actualul sezon. Șuteanu vine al doilea, impunându-se la Juniori. Maximilian Junger prinde locul 3.

Numele ce au terminat în top 10 sunt: Victor Taraș, Cristian Moisescu, Emanuel Gaczella, Horia Roca, Lukas Hellmann, Leo Borlovan și Sabin Stroescu. Raul Badiu învinge la Racers.

Cursa 2

Promovat din divizia B, tânărul Stroescu pleacă primul în cursa a doua și are parte de o plecare bună din grilă. Cursa a fost presărată cu multa momente spectaculoase cum ar fi duelul de pe finalul cursei între locurile 4-10, mulți piloți făcând depășiri la limită, iar alții ajung în decor. La vârf, Stroescu a rezistat temeinic la presiunea creată de Leo, dar experiența acestuia din urmă l-a ajutat și trece la vârful plutonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Astfel, Leo Borlovan obține prima sa victorie din sezon și aduce o primă reușită și pentru echipa GP24 Esports. Stroescu este pe 2, dar câștigă la Juniori. Hellmann a venit destul de aproape de cei doi și obține locul 3 la finele cursei.

Junger, Dragoș Simion, Williams, Taraș, Claudiu Clima, Roca și Moisescu ocupă Top 10. Alex Mirea reușește victoria la Racers.

Divizia B

Prima cursă a fost adjudecată de Akos Szabo, fiind urmat de Andrei Morțilă și Cristi Rus.

Manșa a doua i-a revenit lui Matei Barbu. Szabo prinde o nouă clasare pe podium, mai exact locul 2, iar Bogdan Duma încheie manșa pe locul 3.

La general, Simion își menține șefia cu 141 p, Williams se află pe 2 cu 135 p, iar Clima închide podiumul virtual cu 123 p în dreptul său.

Penultima oprire pentru CNDC va fi pe 29 Mai la Spa Francorchamps, iar totul va fi live pe YouTube și Pro X.

Foto-Alexandru Siclovan

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES