More

  Latest Posts

  CNDC: Williams și Borlovan se impun la Imola

  Antepenultima etapă din Campionatul Național Digital de Circuit s-a ținut în Italia pe circuitul Imola.

  Divizia A-Cursa 1

  Din pole-ul primei manșe pleca juniorul Mihai Șuteanu, revelația precalificărilor. El are un start bun, dar Oscar Williams nu a stat mult pe gânduri și trece de poleman-ul cursei. În spatele lor se purtau numeroase dueluri pentru poziții mai bune. Trecem la vârf, acolo unde Williams simțea presiunea lui Șuteanu, dar galezul reușește să își avans și obține cea de-a patra victorie din actualul sezon. Șuteanu vine al doilea, impunându-se la Juniori. Maximilian Junger prinde locul 3.

  Numele ce au terminat în top 10 sunt: Victor Taraș, Cristian Moisescu, Emanuel Gaczella, Horia Roca, Lukas Hellmann, Leo Borlovan și Sabin Stroescu. Raul Badiu învinge la Racers.

  Cursa 2

  Promovat din divizia B, tânărul Stroescu pleacă primul în cursa a doua și are parte de o plecare bună din grilă. Cursa a fost presărată cu multa momente spectaculoase cum ar fi duelul de pe finalul cursei între locurile 4-10, mulți piloți făcând depășiri la limită, iar alții ajung în decor. La vârf, Stroescu a rezistat temeinic la presiunea creată de Leo, dar experiența acestuia din urmă l-a ajutat și trece la vârful plutonului.

  Astfel, Leo Borlovan obține prima sa victorie din sezon și aduce o primă reușită și pentru echipa GP24 Esports. Stroescu este pe 2, dar câștigă la Juniori. Hellmann a venit destul de aproape de cei doi și obține locul 3 la finele cursei.

  Junger, Dragoș Simion, Williams, Taraș, Claudiu Clima, Roca și Moisescu ocupă Top 10. Alex Mirea reușește victoria la Racers.

  Divizia B

  Prima cursă a fost adjudecată de Akos Szabo, fiind urmat de Andrei Morțilă și Cristi Rus.

  Manșa a doua i-a revenit lui Matei Barbu. Szabo prinde o nouă clasare pe podium, mai exact locul 2, iar Bogdan Duma încheie manșa pe locul 3.

  La general, Simion își menține șefia cu 141 p, Williams se află pe 2 cu 135 p, iar Clima închide podiumul virtual cu 123 p în dreptul său.

  Penultima oprire pentru CNDC va fi pe 29 Mai la Spa Francorchamps, iar totul va fi live pe YouTube și Pro X.

  Foto-Alexandru Siclovan


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss