More

  Latest Posts

  CNDC: Williams și Borlovan se impun la Imola

  Vizualizări: 4183

  Antepenultima etapă din Campionatul Național Digital de Circuit s-a ținut în Italia pe circuitul Imola.

  Divizia A-Cursa 1

  Din pole-ul primei manșe pleca juniorul Mihai Șuteanu, revelația precalificărilor. El are un start bun, dar Oscar Williams nu a stat mult pe gânduri și trece de poleman-ul cursei. În spatele lor se purtau numeroase dueluri pentru poziții mai bune. Trecem la vârf, acolo unde Williams simțea presiunea lui Șuteanu, dar galezul reușește să își avans și obține cea de-a patra victorie din actualul sezon. Șuteanu vine al doilea, impunându-se la Juniori. Maximilian Junger prinde locul 3.

  Numele ce au terminat în top 10 sunt: Victor Taraș, Cristian Moisescu, Emanuel Gaczella, Horia Roca, Lukas Hellmann, Leo Borlovan și Sabin Stroescu. Raul Badiu învinge la Racers.

  Cursa 2

  Promovat din divizia B, tânărul Stroescu pleacă primul în cursa a doua și are parte de o plecare bună din grilă. Cursa a fost presărată cu multa momente spectaculoase cum ar fi duelul de pe finalul cursei între locurile 4-10, mulți piloți făcând depășiri la limită, iar alții ajung în decor. La vârf, Stroescu a rezistat temeinic la presiunea creată de Leo, dar experiența acestuia din urmă l-a ajutat și trece la vârful plutonului.

  Astfel, Leo Borlovan obține prima sa victorie din sezon și aduce o primă reușită și pentru echipa GP24 Esports. Stroescu este pe 2, dar câștigă la Juniori. Hellmann a venit destul de aproape de cei doi și obține locul 3 la finele cursei.

  Junger, Dragoș Simion, Williams, Taraș, Claudiu Clima, Roca și Moisescu ocupă Top 10. Alex Mirea reușește victoria la Racers.

  Divizia B

  Prima cursă a fost adjudecată de Akos Szabo, fiind urmat de Andrei Morțilă și Cristi Rus.

  Manșa a doua i-a revenit lui Matei Barbu. Szabo prinde o nouă clasare pe podium, mai exact locul 2, iar Bogdan Duma încheie manșa pe locul 3.

  La general, Simion își menține șefia cu 141 p, Williams se află pe 2 cu 135 p, iar Clima închide podiumul virtual cu 123 p în dreptul său.

  Penultima oprire pentru CNDC va fi pe 29 Mai la Spa Francorchamps, iar totul va fi live pe YouTube și Pro X.

  Foto-Alexandru Siclovan

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss