GP24 Media

LATEST POSTS

CNDC: Victorii pentru Williams și Mergea la Mugello

Vizualizări: 18716

Cea de-a cincea oprire din Campionatul Național Digital de Circuit a avut loc la Mugello.

Divizia A-Cursa 1

Din pole position a plecat estonianul Urmas Riis. Acesta a fost devansat rapid de coechipierul său, Oscar Williams. În pluton, piloții ofereau bătălii spectaculoase ce au ținut capul de afiș. În ultimul tur, Riis greșește și ajunge în decor, de asta profitând Cristian Moisescu. La vârf, Williams a câștigat la pas, galezul ajungând la 3 victorii stagionale. Moisescu vine pe locul 2, iar debutantul Riis termină pe locul 3.

Maximilian Junger, Claudiu Clima, Dragoș Simion, Emanuel Gaczella, Leo Borlovan, Jack Smith și Florin Mergea completează top 10. Rareș Dranca învinge la Racers, iar Mihai Șuteanu câștigă la Juniori.

Cursa 2

În manșa a doua, Mergea a plecat primul și el a reușit un start excelent. Un duel interesant s-a dat între Moisescu și Borlovan pentru locul 3, cei doi purtând o bătălie aprigă, dar și frumoasă în același timp. La conducerea cursei, tenismanul și medaliatul olimpic la Rio 2016, Florin Mergea a reușit să se impună, pentru el fiind primul succes stagional din sezonul actual. Britanicul Jack Smith vine pe 2, iar Cristi Moisescu reușește o nouă clasare pe podium.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Borlovan, Clima, Simion, Williams, Mihnea Georgescu, Aldrin Opran și Valentin Boldur ocupă pozițiile din top 10. Raul Badiu a reușit să câștige la Racers. Șuteanu reușește o nouă victorie la Juniori.

Divizia B

Prima cursă i-a revenit lui Bogdan Moldovan. Sabin Stroescu și Marian Andrei completează podiumul.

Cursa a doua a avut un desfășurător animat, principalii pretendenți la podium fiind implicați în numeroase contacte cu restul plutonului. La vârf, Horia Roca câștigă la limită în fața lui Marian Andrei, avansul primului fiind de doar 0, 189 de sutimi. Moldovan închide podiumul.

Simion își menține șefia la general cu 126 p, Mergea urcă pe 2 la doar 10 puncte în spate și Clima este al treilea cu 115 p.

CNDC va rămâne în Italia, runda viitoare urmând să se țină la Imola pe 22 Mai, live pe YouTube și tv, Pro X.

Foto-Alexandru Siclovan

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES