More

  Latest Posts

  CNDC: Victorii pentru Williams și Mergea la Mugello

  Cea de-a cincea oprire din Campionatul Național Digital de Circuit a avut loc la Mugello.

  Divizia A-Cursa 1

  Din pole position a plecat estonianul Urmas Riis. Acesta a fost devansat rapid de coechipierul său, Oscar Williams. În pluton, piloții ofereau bătălii spectaculoase ce au ținut capul de afiș. În ultimul tur, Riis greșește și ajunge în decor, de asta profitând Cristian Moisescu. La vârf, Williams a câștigat la pas, galezul ajungând la 3 victorii stagionale. Moisescu vine pe locul 2, iar debutantul Riis termină pe locul 3.

  Maximilian Junger, Claudiu Clima, Dragoș Simion, Emanuel Gaczella, Leo Borlovan, Jack Smith și Florin Mergea completează top 10. Rareș Dranca învinge la Racers, iar Mihai Șuteanu câștigă la Juniori.

  Cursa 2

  În manșa a doua, Mergea a plecat primul și el a reușit un start excelent. Un duel interesant s-a dat între Moisescu și Borlovan pentru locul 3, cei doi purtând o bătălie aprigă, dar și frumoasă în același timp. La conducerea cursei, tenismanul și medaliatul olimpic la Rio 2016, Florin Mergea a reușit să se impună, pentru el fiind primul succes stagional din sezonul actual. Britanicul Jack Smith vine pe 2, iar Cristi Moisescu reușește o nouă clasare pe podium.

  Borlovan, Clima, Simion, Williams, Mihnea Georgescu, Aldrin Opran și Valentin Boldur ocupă pozițiile din top 10. Raul Badiu a reușit să câștige la Racers. Șuteanu reușește o nouă victorie la Juniori.

  Divizia B

  Prima cursă i-a revenit lui Bogdan Moldovan. Sabin Stroescu și Marian Andrei completează podiumul.

  Cursa a doua a avut un desfășurător animat, principalii pretendenți la podium fiind implicați în numeroase contacte cu restul plutonului. La vârf, Horia Roca câștigă la limită în fața lui Marian Andrei, avansul primului fiind de doar 0, 189 de sutimi. Moldovan închide podiumul.

  Simion își menține șefia la general cu 126 p, Mergea urcă pe 2 la doar 10 puncte în spate și Clima este al treilea cu 115 p.

  CNDC va rămâne în Italia, runda viitoare urmând să se țină la Imola pe 22 Mai, live pe YouTube și tv, Pro X.

  Foto-Alexandru Siclovan


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss