GP24 Media

LATEST POSTS

CNDC: Oscar Williams este primul campion național digital!

Vizualizări: 42503

Ultima etapă a Campionatului Național Digital de Circuit a avut loc pe varianta virtuală a circuitului Motorpark România.

Divizia A-Cursa 1

Emanuel Gaczella a plecat primul în manșa 1. Acesta pierde șefia rapid în favoarea lui Mihai Șuțeanu. Cursa a fost condimentată cu multe dueluri spectaculoase. Spre final, unul dintre pretendenții la titlu, Leo Borlovan, întâmpină probleme și pierde poziții prețioase, șansele sale la titlu ajungând la 0.

La vârf, Șuțeanu reușește să termine primul, atât la OPEN cât și la Juniori, fiind prima sa victorie de manșă. Oscar Williams vine pe 2, iar Gaczella ocupă locul 3.

Numele ce au sosit în Top 10 sunt: Dragoș Simion, Victor Taraș, Sergiu Nicolae, Florin Mergea, Bogdan Moldovan, Cristian Moisescu și Bogdan Mutu. Rareș Dranca câștigă la Racers.

Cursa 2

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ultima manșă de concurs l-a găsit în postura de lider pe Mutu. Acesta purta un duel cu Moisescu. Bogdan a avut mici probleme tehnice, de ele profitând Cristian, el urcând astfel la conducere. Dramatismul urma să lovească plutonul. Principalul candidat la titlu, Williams, a fost scos în decor, galezul pierde multe locuri și ajunge în spatele lui Sergiu Nicolae. Bătălia dintre cei doi a fost una aprigă, dar câteva tururi mai încolo, Oscar este scos din nou în afara circuitului.

Bogdan Mutu reușește să își preia poziția de lider și câștigă ultima cursă din acest sezon. Simion și Moisescu ocupă celelalte două locuri pe podium.

Șuțeanu(învingător la Juniori), Moldovan, Maximilian Junger, Gaczella, Borlovan, Lukas Hellmann și Sabin Stroescu vin pe pozițiile 4-10. Raul Badiu se impune la Racers.

Divizia B

În prima cursă, Matei Barbu reușește să câștige în fața lui Cătălin Tufeanu și Marian Andrei.

Manșa secundă a reprezentat o dublă pentru piloții echipei noastre. Bogdan Duma este victorios, fiind urmat îndeaproape de Sebastian Pencea. Tufeanu vine pe 3.

Așadar, după două curse spectaculoase și dramatice, avem primii campioni naționali digitali.

Galezul Oscar Williams este primul campion național digital la general. Pe locul doi s-a clasat Dragoș Simion, iar bronzul îi revine lui Leo Borlovan.

La Esports, Simion devine campion, Williams ocupă locul 2. Leo vine pe 3 la această categorie.

Victor Taraș a devenit campion național digital la Juniori. Mihai Șuțeanu respectiv Lukas Hellmann sunt ceilalți doi ocupanți ai podiumului final.

Categoria Racers, cea dedicată piloților din viața reală, a fost dominată de Rareș Dranca. Raul Badiu este vicecampion, iar Alex Mirea ocupă la final, locul 3.

Virtual Racing Romania este prima echipă campioană națională la Digital. Zecarul Esports prind locul 2 și Willi Motorsport completează podiumul.

Cam așa s-a scris istoria primului sezon al Campionatului Național Digital de Circuit. Un sezon încărcat cu de toate. Curse spectaculoase, dueluri captivante și multe alte momente frumoase. Sezonul următor este preconizat să înceapă la iarnă, iar noi vom continua să acoperim acest campionat și atunci.

Foto-Alexandru Șiclovan

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES