Latest Posts

CNDC: Moisescu și Drăgan își împart victoriile la Silverstone

Vizualizări: 28032

Astăzi s-a dat startul pentru noul Campionat Național Digital de Circuit, iar prima rundă s-a desfășurat pe circuitul britanic Silverstone.

Divizia A

Din pole-ul primei manșe de concurs a plecat Claudiu Clima. Acesta pleacă mai greu, de asta profitând Cristian Moisescu. In pluton aveau loc deja dispute foarte intense pentru poziții fruntașe. Moisescu reușește să încheie prima cursă în poziția de câștigător. Bogdan Mutu încheie pe locul 2, iar Claudiu Clima termină manșa de concurs al treilea. Alex Manițiu, Dragoș Simion, Florin Mergea, Florin Botea, Mihai Drăgan, Mihai Rusu și Alex Mirea (învingător la clasa Racers) completează top 10

Cu o grilă inversată, Alex Mirea a fost poleman-ul cursei cu numărul doi. Bucureșteanul pleacă foarte bine și începea să ia avans față de urmăritorii săi. Dar din păcate, el a fost nevoit să abandoneze, deoarece a întâmpinat dificultăți tehnice la rig-ul său. De acest lucru a profitat Mihai Drăgan. Acțiunea nu a lipsit nici în manșa a doua, acolo unde am avut o mulțime de momente spectaculoase. Revenind la vârf, Drăgan reușește să încheie cursa victorios în fața celorlalți doi ocupanți ai podiumului: Simion și Clima. Numele ce au terminat manșa în top 10 au fost: Botea, Bogdan Moldovan, Rusu, Mergea, Valentin Boldur, Dan Dracea și Mihnea Georgescu. La Racers, Marian Andrei se impune.

Deși nu s-ar impus în manșele de concurs, Claudiu Clima este primul lider al acestui sezon cu 37 de puncte, el fiind urmat de Mihai Drăgan și Dragoș Simion, ambii cu 28 de puncte.

Divizia B

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În cealaltă divizie, Rareș Dranca reușește să se impună în manșa 1 de concurs, el învingând și la Racers. O performanță remarcabilă este reușită de Sabin Stroescu care la doar 11 ani termină pe 2 o cursă foarte animată în pluton. Locul 3 i-a revenit lui Philip Andriescu.

Cursa a doua l-a avut învingător pe Andrei Mărgărit ce își adjudecă reușita cu ceva emoții. Sebastian Grădinaru prinde locul 2, iar juniorul Stroescu obține o nouă clasare pe podium.

Etapa a doua din CNDC se va desfășura pe circuitul Red Bull Ring în data de 25 Aprilie. Acțiunea din Austria se poate vedea pe canalul de Youtube FRAS și pe Pro X.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Fras.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss