More

  Latest Posts

  CNDC: Moisescu și Drăgan își împart victoriile la Silverstone

  Astăzi s-a dat startul pentru noul Campionat Național Digital de Circuit, iar prima rundă s-a desfășurat pe circuitul britanic Silverstone.

  Divizia A

  Din pole-ul primei manșe de concurs a plecat Claudiu Clima. Acesta pleacă mai greu, de asta profitând Cristian Moisescu. In pluton aveau loc deja dispute foarte intense pentru poziții fruntașe. Moisescu reușește să încheie prima cursă în poziția de câștigător. Bogdan Mutu încheie pe locul 2, iar Claudiu Clima termină manșa de concurs al treilea. Alex Manițiu, Dragoș Simion, Florin Mergea, Florin Botea, Mihai Drăgan, Mihai Rusu și Alex Mirea (învingător la clasa Racers) completează top 10

  Cu o grilă inversată, Alex Mirea a fost poleman-ul cursei cu numărul doi. Bucureșteanul pleacă foarte bine și începea să ia avans față de urmăritorii săi. Dar din păcate, el a fost nevoit să abandoneze, deoarece a întâmpinat dificultăți tehnice la rig-ul său. De acest lucru a profitat Mihai Drăgan. Acțiunea nu a lipsit nici în manșa a doua, acolo unde am avut o mulțime de momente spectaculoase. Revenind la vârf, Drăgan reușește să încheie cursa victorios în fața celorlalți doi ocupanți ai podiumului: Simion și Clima. Numele ce au terminat manșa în top 10 au fost: Botea, Bogdan Moldovan, Rusu, Mergea, Valentin Boldur, Dan Dracea și Mihnea Georgescu. La Racers, Marian Andrei se impune.

  Deși nu s-ar impus în manșele de concurs, Claudiu Clima este primul lider al acestui sezon cu 37 de puncte, el fiind urmat de Mihai Drăgan și Dragoș Simion, ambii cu 28 de puncte.

  Divizia B

  În cealaltă divizie, Rareș Dranca reușește să se impună în manșa 1 de concurs, el învingând și la Racers. O performanță remarcabilă este reușită de Sabin Stroescu care la doar 11 ani termină pe 2 o cursă foarte animată în pluton. Locul 3 i-a revenit lui Philip Andriescu.

  Cursa a doua l-a avut învingător pe Andrei Mărgărit ce își adjudecă reușita cu ceva emoții. Sebastian Grădinaru prinde locul 2, iar juniorul Stroescu obține o nouă clasare pe podium.

  Etapa a doua din CNDC se va desfășura pe circuitul Red Bull Ring în data de 25 Aprilie. Acțiunea din Austria se poate vedea pe canalul de Youtube FRAS și pe Pro X.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Fras.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss