Latest Posts

CNDC: Gaczella și Hellmann, triumfători pe Red Bull Ring

Vizualizări: 27812

Etapa cu numărul 2 din Campionatul Național Digital de Circuit s-a desfășurat la orele serii pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

Divizia A-Cursa 1

Din pole-ul primei manșe de concurs a plecat Emanuel Gaczella. Acesta reușește să aibă o plecare bună și se instala deja la vârful plutonului. În spatele său se purtau dueluri palpitante pentru locuri bune în puncte.

Gaczella a gestionat bine cursa și reușește să câștige pentru prima dată în acest sezon. Pentru locul 2 s-a purtat o luptă spectaculoasă între Florin Mergea și Bogdan Mutu, câștig de cauză având medaliatul olimpic la Rio, el devansându-l cu atenție, 0,001 secunde! Mutu încheie pe locul 3.

Top 10 a fost completat de Maximilian Junger, Florin Botea, Dragoș Simion, Leo Borlovan, Akos Szabo, Aldrin Opran și Lukas Hellmann. Cel mai rapid la categoria Racers a fost Raul Badiu.

CNDC: Gaczella și Hellmann, triumfători pe Red Bull Ring

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cursa 2

Hellmann se afla în pole position. Juniorul are parte de o lansare foarte bună și își lua deja un avans considerabil. Cel mai animat punct al cursei a fost lupta pentru locul 3 ce s-a dat între Simion, Junger, Botea, Gaczella și Prepeliță. Aceștia au oferit o bătălie aprigă pentru locul pe podium, schimburile de poziții fiind numeroase, iar spectacolul a fost unul pe cinste, lupta ținându-se până în ultimul tur, acolo unde Gaczella greșește și iese din bătălie în urma unei ieșiri în decor.

La vârf, Hellmann reușește să încheie triumfător manșa secundă de concurs cu Borlovan al doilea și cu Simion pe locul 3.

Junger, Botea, Robert Prepeliță, Victor Taraș, Opran, Dan Dracea și Szabo sunt cei ce termină în Top 10. La Racers, câștigător a fost, din nou, Raul Badiu.

CNDC: Gaczella și Hellmann, triumfători pe Red Bull Ring

Divizia B

Prima cursă a Diviziei B a fost adjudecată de Andrei Mărgărit, fiind urmat pe podium de Sabin Stroescu și Horia Roca.

În manșa a doua, Mihai Șuteanu câștigă cursa, el rezistând presiunii create de ocupantul locului 2, Sergiu Nicolae. Sebastian Ola vine pe locul 3.

Sâmbăta viitoare, traseul german Nurburgring este gazda celei de-a treia runde din CNDC. Acțiunea va fi transmisă live pe YouTube, dar și la TV: Pro X.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Screenshoturi din cursă
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss