More

  Latest Posts

  CNDC: Gaczella și Hellmann, triumfători pe Red Bull Ring

  Etapa cu numărul 2 din Campionatul Național Digital de Circuit s-a desfășurat la orele serii pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

  Divizia A-Cursa 1

  Din pole-ul primei manșe de concurs a plecat Emanuel Gaczella. Acesta reușește să aibă o plecare bună și se instala deja la vârful plutonului. În spatele său se purtau dueluri palpitante pentru locuri bune în puncte.

  Gaczella a gestionat bine cursa și reușește să câștige pentru prima dată în acest sezon. Pentru locul 2 s-a purtat o luptă spectaculoasă între Florin Mergea și Bogdan Mutu, câștig de cauză având medaliatul olimpic la Rio, el devansându-l cu atenție, 0,001 secunde! Mutu încheie pe locul 3.

  Top 10 a fost completat de Maximilian Junger, Florin Botea, Dragoș Simion, Leo Borlovan, Akos Szabo, Aldrin Opran și Lukas Hellmann. Cel mai rapid la categoria Racers a fost Raul Badiu.

  Screenshot ks mercedes amg gt3 ks red bull ring 25 4 120 1 15 41

  Cursa 2

  Hellmann se afla în pole position. Juniorul are parte de o lansare foarte bună și își lua deja un avans considerabil. Cel mai animat punct al cursei a fost lupta pentru locul 3 ce s-a dat între Simion, Junger, Botea, Gaczella și Prepeliță. Aceștia au oferit o bătălie aprigă pentru locul pe podium, schimburile de poziții fiind numeroase, iar spectacolul a fost unul pe cinste, lupta ținându-se până în ultimul tur, acolo unde Gaczella greșește și iese din bătălie în urma unei ieșiri în decor.

  La vârf, Hellmann reușește să încheie triumfător manșa secundă de concurs cu Borlovan al doilea și cu Simion pe locul 3.

  Junger, Botea, Robert Prepeliță, Victor Taraș, Opran, Dan Dracea și Szabo sunt cei ce termină în Top 10. La Racers, câștigător a fost, din nou, Raul Badiu.

  received 1773558879452665

  Divizia B

  Prima cursă a Diviziei B a fost adjudecată de Andrei Mărgărit, fiind urmat pe podium de Sabin Stroescu și Horia Roca.

  În manșa a doua, Mihai Șuteanu câștigă cursa, el rezistând presiunii create de ocupantul locului 2, Sergiu Nicolae. Sebastian Ola vine pe locul 3.

  Sâmbăta viitoare, traseul german Nurburgring este gazda celei de-a treia runde din CNDC. Acțiunea va fi transmisă live pe YouTube, dar și la TV: Pro X.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Screenshoturi din cursă


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss