Latest Posts

CNDC: Dragoș Simion și Victor Taraș, învingători la Spa

Vizualizări: 27441

Penultima rundă din Campionatul Național Digital de Circuit a avut loc pe circuitul Spa Francorchamps.

Divizia A-Cursa 1

Mihai Șuteanu a fost în pole-ul primei manșe de concurs. Acesta și-a menținut șefia pentru o perioadă lungă de timp. Spre final, duelul pentru victorie se dădea în trei. Williams îl presa pe Mihai extrem de mult. Galezul lansează atacul, dar se produce contactul între cei doi, iar “când doi se ceartă, al treilea câștigă”, Dragoș Simion urcă pe primul loc. Până la fluturarea steagului în carouri, Simion simțea presiunea creată de Oscar, dar pilotul român câștigă.

Așadar, Dragoș Simion obține prima sa victorie în CNDC. Oscar Williams încheie cursa pe locul 2, iar Mihai Șuteanu prinde locul 3 și câștigă la Juniori.

Leo Borlovan, Emanuel Gaczella, Maximilian Junger, Victor Taraș, Robert Prepeliță, Lukas Hellmann și Urmas Riis completează top 10. La Racers, Rareș Dranca reușește victoria.

Cursa 2

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Riis a plecat primul în cursa a doua, dar șefia sa nu a durat mult, deoarece la finalul Kemmel Straight, el întâmpină o problemă tehnică și s-a dus drept în parapet, el fiind nevoit să depună armele. La vârf a trecut Robert Prepeliță, dar nici el nu a rezistat mult, pierzând locul 1 din cauza unor greșeli. Astfel, Victor Taraș profită și urcă la vârful plutonului. Juniorul a rezistat până la final, Oscar Williams reușind ca în manșa trecută, să pună presiune pe lider.

Până la urmă, Victor Taraș se impune, atât la OPEN, cât și la Juniori. Williams prinde un nou loc 2. Junger închide podiumul cursei.

Simion, Gaczella, Șuteanu, Borlovan, Bogdan Moldovan, Hellmann și Cristian Moisescu sunt cei ce vin în puncte. Dranca face dubla la Racers.

Divizia B

Prima cursă din Divizia B i-a revenit lui Alex Mirea, el fiind urmat de Mihai Rusu și Marian Andrei.

Manșa a doua l-a avut învingător pe Sergiu Nicolae. Andrei Istoc și Rusu completează podiumul.

La general, Oscar Williams trece pe primul loc cu 170 p. Pe 2 se află Dragoș Simion cu 159 p, iar locul 3 îi aparține lui Leo Borlovan cu 147 p.

Așadar, titlul se va juca pe “terenul de acasă”, Motorpark România în data de 5 Iunie. Totul va putea fi văzut pe YouTube și Pro X.

Foto-Alexandru Siclovan

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss