GP24 Media

LATEST POSTS

CNDC: Dragoș Simion și Victor Taraș, învingători la Spa

Vizualizări: 26673

Penultima rundă din Campionatul Național Digital de Circuit a avut loc pe circuitul Spa Francorchamps.

Divizia A-Cursa 1

Mihai Șuteanu a fost în pole-ul primei manșe de concurs. Acesta și-a menținut șefia pentru o perioadă lungă de timp. Spre final, duelul pentru victorie se dădea în trei. Williams îl presa pe Mihai extrem de mult. Galezul lansează atacul, dar se produce contactul între cei doi, iar “când doi se ceartă, al treilea câștigă”, Dragoș Simion urcă pe primul loc. Până la fluturarea steagului în carouri, Simion simțea presiunea creată de Oscar, dar pilotul român câștigă.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Așadar, Dragoș Simion obține prima sa victorie în CNDC. Oscar Williams încheie cursa pe locul 2, iar Mihai Șuteanu prinde locul 3 și câștigă la Juniori.

Leo Borlovan, Emanuel Gaczella, Maximilian Junger, Victor Taraș, Robert Prepeliță, Lukas Hellmann și Urmas Riis completează top 10. La Racers, Rareș Dranca reușește victoria.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cursa 2

Riis a plecat primul în cursa a doua, dar șefia sa nu a durat mult, deoarece la finalul Kemmel Straight, el întâmpină o problemă tehnică și s-a dus drept în parapet, el fiind nevoit să depună armele. La vârf a trecut Robert Prepeliță, dar nici el nu a rezistat mult, pierzând locul 1 din cauza unor greșeli. Astfel, Victor Taraș profită și urcă la vârful plutonului. Juniorul a rezistat până la final, Oscar Williams reușind ca în manșa trecută, să pună presiune pe lider.

Până la urmă, Victor Taraș se impune, atât la OPEN, cât și la Juniori. Williams prinde un nou loc 2. Junger închide podiumul cursei.

Simion, Gaczella, Șuteanu, Borlovan, Bogdan Moldovan, Hellmann și Cristian Moisescu sunt cei ce vin în puncte. Dranca face dubla la Racers.

Divizia B

Prima cursă din Divizia B i-a revenit lui Alex Mirea, el fiind urmat de Mihai Rusu și Marian Andrei.

Manșa a doua l-a avut învingător pe Sergiu Nicolae. Andrei Istoc și Rusu completează podiumul.

La general, Oscar Williams trece pe primul loc cu 170 p. Pe 2 se află Dragoș Simion cu 159 p, iar locul 3 îi aparține lui Leo Borlovan cu 147 p.

Așadar, titlul se va juca pe “terenul de acasă”, Motorpark România în data de 5 Iunie. Totul va putea fi văzut pe YouTube și Pro X.

Foto-Alexandru Siclovan

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES