More

  Latest Posts

  Clinica iDentist Dr. Marcu – noul partener Team LB16

  Clinica iDentist Dr. Marcu se alătură partenerilor TeamLB16.

  Într-un an competițional care ar putea fi considerat punctul de cotitură în cariera de motorsport a lui Leo Borlovan, pilotul în vârstă de 20 de ani din Timișoara a pierdut o perioadă valoroasă de competitii din cauza pandemiei globale.

  Dar odată cu introducerea Radical Romanian Cup pe piața românească de automobile de către SMART DRIVING, sub supravegherea proprietarului și instructorului șef Andrea Fogliazza, Leo și conducerea echipei sale sa au decis să abordeze aceasta noua provocare.

  Radical

  Vom incheia acest sezon din Radical Romanian Cup cu ultima cursă în acest weekend la Circuitul Motorpark România, dupa care va urma cel puțin o cursă internațională pana la sfarsitul anului pentru pregătirea anului competitional 2022. Un an în care Leo își va continua dezvoltarea către Endurance Racing cu prototipuri de curse.

  După cum mulți dintre voi știți, Motorsportul este un sport scump, iar alocarea bugetului pentru performanță reprezintă întotdeauna cel puțin jumătate din muncă. Acesta este motivul pentru care suntem bucuroși și mândri să vă prezentăm noii parteneri: oamenii de la Clinica iDentist Dr. Marcu. Sunt oameni speciali, pasionați de motorsport, care își pun amprenta în povestea lui Leo Borlovan din acest sezon competițional, care se dovedește încet, incet să fie unul dintre cele mai reprezentative a întregii sale cariere.

  Clinica iDentist Dr. Marcu

  Clinica iDentist Dr. Marcu oferă servicii stomatologice de orice fel la o calitate superioară bazate pe o echipă de profesioniști și pe tehnologie de ultima generație, oferind pacienților posibilitatea de a rezolva orice problemă dentară într-un singur loc.

  Clinica iDentist Dr. Marcu

  Ieri Leo a făcut o vizita la Clinica iDentist și a fost impresionat de Laboratorul de tehnica dentara și cabinetele stomatologice de cel mai înalt nivel. Recomandam cu încredere pentru oricine are orice fel de problema de natura dentara. Clinica se afla în Timișoara, Calea Martirilor 1989 nr 5 etaj 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Radical Romania Cup găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Leo Borlovan / Team LB16

  Photocredit: Leo Borlovan / Team LB16


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss