Latest Posts

Clasări pe podium pentru toți piloții CB Rally Vest, la Raliul Maramureșului

Vizualizări: 34806

Etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri a adus noi clasări pe podium pentru piloții timișoreni înscriși în competiție. Cele mai bune rezultate le-a obținut echipajul Cristi Sugár – Vlad Colceriu.

Ediția din acest an a Raliului Maramureșului a fost influențată de caniculă, chiar dacă prognoza arata ploaie abundentă, astfel cei mai curajoși au ales folosirea unor anvelope de compoziție dură, una care îți oferă performanță susținută în condiții extreme, cu temperaturi ridicate, dar te expune riscului în cazul ploii. Astfel, considerând vorba românească “cine nu riscă nu câștiga” echipajele CB Rally Vest au avut inspirația de a face, atunci când a trebuit, alegerea norocoasă pentru a-și asigura un loc fruntaș în clasament.

Clasari, Podium

Echipajul Cristi Sugár – Vlad Colceriu a dominat întrecerile rezervate juniorilor și pe cele de la Cupa Peugeot 208, unde s-a clasat pe primul loc. Timișorenii au mai bifat două locuri doi – la 2 roți motrice; respectiv clasa RC 4; și un onorabil loc 8 in clasamentul general.

Însoțiți de ghinion în prima zi au fost Mircea Samuil și Calin Maier, care au pierdut 30 de secunde în urma unei ieșiri în decor, într-un moment în care se aflau pe primul loc la Cupa Clio. Din fericire, echipajul timișorean a reușit redresarea și au terminat competiția pe poziția secundă, loc pe care l-au ocupat la finalul etapei și la clasa RC5.

Clasari, Podium

Cel de-al treilea echipaj care a reprezentat CB Rally Vest în cursa maramureșeană, Emanuel Resiga – Denisa Resiga, după ce a sperat toată etapa ca ploaia să își facă aparența, pentru a mai anula din diferența de putere a mașinilor de la Trofeul Rally Start, chiar și în absența acesteia a terminat pe locul doi atât în clasamentul general al Trofeului, cât și la clasa A2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Clasari, Podium

Tot locul doi și în clasamentul echipelor pentru clubul timișorean, în urma mult mai titratei Napoca Rally Academy.
Cu toate ca in programul raliului se aflau unsprezece probe speciale, datorita unor incidente, atât sportive cat si de securitate, doar șapte probe speciale au mai ramas practicabile în regim de concurs, mai puține decât fusese anunțat inițial (trei probe, inclusiv superspeciala din Baia Mare, fiind anulate din motive de siguranță).

Clasari, Podium

După primele trei etape scurse din Campionatul Național de Raliuri, Cristi Sugár ocupă locul 1 atât la juniori, cât și la Cupa Peugeot 208, în timp ce Mircea Samuil și Emanuil Resiga sunt pe podium la Cupa Clio și clasa RC5; respectiv Rally Start și clasa A2.

Etapa următoare va aduce cu sine prima întâlnire cu macadamul din acest sezon. Raliul Sibiului va avea loc în perioada 14-15 iulie.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Clasari, Podium
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat CB Rally Vest
Photocredit: CB Rally Vest
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat CB Rally Vest

Latest Posts

Don't Miss