GP24 Media

LATEST POSTS

Clasamentul Campionatului Naţional de Karting după 5 etape

Vizualizări: 52225

Lupta pentru primul loc la Clasa Pufo din Campionatul Naţional de Karting se dă în continuare între Velciu Cristian şi Jercan Tudor, cei doi fiind despărţiţi doar de 9 puncte.

La Clasa Mini lider înaintea ultimei etape este Constantin Andrei, urmat de Stroescu Dinu, care are doar cu două puncte mai puţin. Morăruş Teodor, cu 143 de puncte, dar şi Vlăsceanu Kevin (114 puncte) au şanse să urce în clasament.

Scîrlet Sebastian nu mai poate pierde locul 1 la Clasa KR-Max, fiind urmat de Slate Bogdan şi Hasan Ovidiu.

Cotigă Darius are şi el un avans considerabil la Clasa OK-Junior, iar Pop Raul conduce Clasa KZ.

Clasamentul Campionatului Naţional de Karting după 5 etape poate fi consultat AICI.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES