More

  Latest Posts

  Clasamentele finale din Campionatul Naţional de Karting 2019

  Cea de-a șasea etapă din Campionatul Naţional de Karting, desfăşurată weekend-ul trecut pe circuitul AMCKart din Tunari, a stabilit podiumurile finale ale sezonului 2019.

  La clasa celor mai mici dintre piloți, Kid, Budei Dragoş Ioan (5 ani şi jumătate) a câștigat cele mai multe puncte la ultima etapă şi a terminat sezonul pe primul loc.

  Velciu Cristian a fost pilotul care a acumulat cele mai multe puncte la clasa Pufo, fiind urmat de Jercan Tudor şi Iulia Berea.

  La Mini, Morăruş Teodor a terminat pe primul loc în manșa cronometrată, în prefinală şi finală, performanța prin care a reușit să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului după cele șase etape disputate în CNK. El este urmat de Stroescu Dinu şi Vlăsceanu Kevin.

  Scîrlet Sebastian (15 ani) avea deja asigurat titlul de campion la clasa KR-Max, având un avans considerabil. Pilotul legitimat la Richy Racing este urmat de doi piloţi de la DTM Braşov, Slate Bogdan şi Tănasie Antonia.

  Cotigă Darius a devenit campion la clasa OK-J, fiind urmat de Petri George Vlad şi Costache Octavian.

  La clasa KZ, campionul naţional s-a decis în ultima etapă, Pop Raul reuşind să-şi menţină prima poziţie în clasament în faţa lui Tomescu Gabriel.

  Clasamentul după 6 etape poate fi consultat aici.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss