Latest Posts

Clasamentele finale din Campionatul Naţional de Karting 2019

Vizualizări: 23673

Cea de-a șasea etapă din Campionatul Naţional de Karting, desfăşurată weekend-ul trecut pe circuitul AMCKart din Tunari, a stabilit podiumurile finale ale sezonului 2019.

La clasa celor mai mici dintre piloți, Kid, Budei Dragoş Ioan (5 ani şi jumătate) a câștigat cele mai multe puncte la ultima etapă şi a terminat sezonul pe primul loc.

Velciu Cristian a fost pilotul care a acumulat cele mai multe puncte la clasa Pufo, fiind urmat de Jercan Tudor şi Iulia Berea.

La Mini, Morăruş Teodor a terminat pe primul loc în manșa cronometrată, în prefinală şi finală, performanța prin care a reușit să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului după cele șase etape disputate în CNK. El este urmat de Stroescu Dinu şi Vlăsceanu Kevin.

Scîrlet Sebastian (15 ani) avea deja asigurat titlul de campion la clasa KR-Max, având un avans considerabil. Pilotul legitimat la Richy Racing este urmat de doi piloţi de la DTM Braşov, Slate Bogdan şi Tănasie Antonia.

Cotigă Darius a devenit campion la clasa OK-J, fiind urmat de Petri George Vlad şi Costache Octavian.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La clasa KZ, campionul naţional s-a decis în ultima etapă, Pop Raul reuşind să-şi menţină prima poziţie în clasament în faţa lui Tomescu Gabriel.

Clasamentul după 6 etape poate fi consultat aici.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss