GP24 Media

LATEST POSTS

Clasamentele Campionatului Național de Viteză În Coastă 2 după 12 etape

Vizualizări: 21300

Juniorul Erik Fazakaș rămâne în continuare lider detașat în clasamentul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 după desfășurarea primelor 12 etape din acest sezon.

Pilotul, aflat pe un Hond Civic, a strâns un total de 168 de puncte, având un avantaj de 53 de puncte în fața lui Botond Szabo (Seat Ibiza). Podiumul este completat de Szilard Kiss (Renault Clio), cu 88 de puncte.

Câștigătorul etapei duble de pe Transalpina, organizată în weekend în cadrul Cupei Gorjului, Sergiu Țîrlă, rămâne cu 25 de puncte. Asta deoarece regulamentul prevede ca numai cel mai bun rezultat din cadrul etapelor comune cu Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop.

În realizarea clasamentului final al sezonului de Viteză în Coastă 2, se iau în calcul cele mai bune 6 rezultate obținute la etapele organizate separat de CNVCD, sau 5 rezultate de la etapele organizate separat de CNVCD și un rezultat de la o etapă comună cu CNVCD.

La Clasa A1, Peter Laszlo Pasko (VW Polo) conduce cu 147 de puncte, în timp ce Fazakaș are deja asigurat titlul la A2, acolo unde are deja 56 de puncte în fața lui Szilard Kiss. Fazakaș este lider și la Juniori 2, în timp ce la Juniori 1 pe prima poziție de află Peter Laszlo Pasko.

Pe 2 la general open, Botond Szabo are un avantaj de 20 de puncte în fața lui Cătălin Enciu cu patru etape înainte de final.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Clasamentele complete sunt disponibile aici.

Ultimele patru etape vor avea loc la Măgherani (14-15 septembrie) și Ditrău (28-29 septembrie). Fiecare weekend va avea două etape, câte una pe zi.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES