Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Clasamentele Campionatului Național de Viteză În Coastă 2 după 12 etape

  Juniorul Erik Fazakaș rămâne în continuare lider detașat în clasamentul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 după desfășurarea primelor 12 etape din acest sezon.

  Pilotul, aflat pe un Hond Civic, a strâns un total de 168 de puncte, având un avantaj de 53 de puncte în fața lui Botond Szabo (Seat Ibiza). Podiumul este completat de Szilard Kiss (Renault Clio), cu 88 de puncte.

  Câștigătorul etapei duble de pe Transalpina, organizată în weekend în cadrul Cupei Gorjului, Sergiu Țîrlă, rămâne cu 25 de puncte. Asta deoarece regulamentul prevede ca numai cel mai bun rezultat din cadrul etapelor comune cu Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop.

  În realizarea clasamentului final al sezonului de Viteză în Coastă 2, se iau în calcul cele mai bune 6 rezultate obținute la etapele organizate separat de CNVCD, sau 5 rezultate de la etapele organizate separat de CNVCD și un rezultat de la o etapă comună cu CNVCD.

  La Clasa A1, Peter Laszlo Pasko (VW Polo) conduce cu 147 de puncte, în timp ce Fazakaș are deja asigurat titlul la A2, acolo unde are deja 56 de puncte în fața lui Szilard Kiss. Fazakaș este lider și la Juniori 2, în timp ce la Juniori 1 pe prima poziție de află Peter Laszlo Pasko.

  Pe 2 la general open, Botond Szabo are un avantaj de 20 de puncte în fața lui Cătălin Enciu cu patru etape înainte de final.

  Clasamentele complete sunt disponibile aici.

  Ultimele patru etape vor avea loc la Măgherani (14-15 septembrie) și Ditrău (28-29 septembrie). Fiecare weekend va avea două etape, câte una pe zi.

  • Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
  • Photocredit: Razvan Potocean


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss