GP24 Media

LATEST POSTS

Claire Williams a avut parte de o perioadă foarte dificilă, înainte să se retragă

Vizualizări: 30056

Frank Williams și Patrick Head au fondat Williams Racing în 1977. Echipa a obținut de atunci 9 titluri în campionatul constructorilor. Cu toate acestea, problemele financiare din ultimii ani, au adus formația la coada clasamentului.

Claire și Sir Frank Williams au dorit mereu să păstreze afacerea în familie, însă au realizat că singurul mod în care echipa poate avea un viitor, este dacă ajunge pe mâinile altui proprietar, care să respecte valorile clădite de ei în timp – Dorilton Capital.

A fost o decizie extrem de dificilă să se despartă de această echipă, care a făcut istorie. Simon Roberts, actualul director, a vorbit despre trăirile lui Claire, din perioada de dinaintea vânzării și a declarat că ea va avea mereu o poziție în cadrul echipei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Acceptăm faptul că lucrurile trebuie să se schimbe, dar aici va exista mereu un loc pentru Claire, pentru a putea reveni să ne mai verifice. Sper că atunci când ne vom întoarce în Europa, în 2021, va veni să ne vadă. Dar nu i-a fost ușor”, a declarat Roberts.

„A ținut totul sub control atâta timp și a păstrat și o atmosferă bună, e incredibil. Respectăm tot ce a făcut. Dar noi suntem Williams în continuare. Și asta este important pentru.” Echipa britanică se zbate în coada plutonului din 2018, dar se pare că noii proprietari pot întoarce norocul. „Am făcut un plan de investiții unde ne-am axat pe lucrurile necesare care să aducă performanța înapoi”, a conchis Roberts.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES