Latest Posts

Claire Williams a avut parte de o perioadă foarte dificilă, înainte să se retragă

Vizualizări: 31044

Frank Williams și Patrick Head au fondat Williams Racing în 1977. Echipa a obținut de atunci 9 titluri în campionatul constructorilor. Cu toate acestea, problemele financiare din ultimii ani, au adus formația la coada clasamentului.

Claire și Sir Frank Williams au dorit mereu să păstreze afacerea în familie, însă au realizat că singurul mod în care echipa poate avea un viitor, este dacă ajunge pe mâinile altui proprietar, care să respecte valorile clădite de ei în timp – Dorilton Capital.

A fost o decizie extrem de dificilă să se despartă de această echipă, care a făcut istorie. Simon Roberts, actualul director, a vorbit despre trăirile lui Claire, din perioada de dinaintea vânzării și a declarat că ea va avea mereu o poziție în cadrul echipei.

„Acceptăm faptul că lucrurile trebuie să se schimbe, dar aici va exista mereu un loc pentru Claire, pentru a putea reveni să ne mai verifice. Sper că atunci când ne vom întoarce în Europa, în 2021, va veni să ne vadă. Dar nu i-a fost ușor”, a declarat Roberts.

„A ținut totul sub control atâta timp și a păstrat și o atmosferă bună, e incredibil. Respectăm tot ce a făcut. Dar noi suntem Williams în continuare. Și asta este important pentru.” Echipa britanică se zbate în coada plutonului din 2018, dar se pare că noii proprietari pot întoarce norocul. „Am făcut un plan de investiții unde ne-am axat pe lucrurile necesare care să aducă performanța înapoi”, a conchis Roberts.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss