Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Claire Williams a avut parte de o perioadă foarte dificilă, înainte să se retragă

  Frank Williams și Patrick Head au fondat Williams Racing în 1977. Echipa a obținut de atunci 9 titluri în campionatul constructorilor. Cu toate acestea, problemele financiare din ultimii ani, au adus formația la coada clasamentului.

  Claire și Sir Frank Williams au dorit mereu să păstreze afacerea în familie, însă au realizat că singurul mod în care echipa poate avea un viitor, este dacă ajunge pe mâinile altui proprietar, care să respecte valorile clădite de ei în timp – Dorilton Capital.

  A fost o decizie extrem de dificilă să se despartă de această echipă, care a făcut istorie. Simon Roberts, actualul director, a vorbit despre trăirile lui Claire, din perioada de dinaintea vânzării și a declarat că ea va avea mereu o poziție în cadrul echipei.

  „Acceptăm faptul că lucrurile trebuie să se schimbe, dar aici va exista mereu un loc pentru Claire, pentru a putea reveni să ne mai verifice. Sper că atunci când ne vom întoarce în Europa, în 2021, va veni să ne vadă. Dar nu i-a fost ușor”, a declarat Roberts.

  „A ținut totul sub control atâta timp și a păstrat și o atmosferă bună, e incredibil. Respectăm tot ce a făcut. Dar noi suntem Williams în continuare. Și asta este important pentru.” Echipa britanică se zbate în coada plutonului din 2018, dar se pare că noii proprietari pot întoarce norocul. „Am făcut un plan de investiții unde ne-am axat pe lucrurile necesare care să aducă performanța înapoi”, a conchis Roberts.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss