Latest Posts

Clădirea Pitlane-ului este gata înaintea Marelui Premiu Vietnam din 2020

Vizualizări: 21142

Clădirea boxelor a fost finalizată la Circuitul Hanoi, înaintea Marelui Premiu inaugural din Vietnam, care va avea loc în weekendul 3-5 aprilie 2020 ca runda a treia a noului sezon al Campionatului de Formula 1 2020. Clădirea lungă de trei sute de metri este construită special pentru Formula 1 și va găzdui mașinile tuturor celor zece echipe în weekendul Marelui Premiu.

Directorul general al Corporației Grand Prix din Vietnam, doamna Le Ngoc Chi, a confirmat terminarea clădirii, întrucât locul continuă să se pregătească pentru prima sa cursă. “Acesta este un moment important în dezvoltarea Circuitului de la Hanoi și o altă etapă esențială în conducerea primului weekend al cursei de Formula 1 din Vietnam”, a comentat ea.

„La fel ca Cetatea Imperială din Thang Long și Pavilionul Constelației de Literatură care au inspirat designul clădirii boxelor, sperăm că această structură va deveni un alt reper emblematic din Hanoi.”

Urmăriți finalizarea pe măsură ce Vietnamul continuă pregătirile pentru prima cursă
Doamna Le Ngoc Chi a confirmat de asemenea că pista este aproape gata, tribunele începând să fie puse înaintea cursei la începutul lunii aprilie.

„Pe măsură ce pista se apropie de finalizare și standurile încep să se ridice, pe măsură ce evenimentul se apropie din ce în ce mai mult, nivelurile de emoție pentru Grand Prix VinFast Vietnam 2020 de Formula 1 cresc în mod rapid”, a spus ea. “Suntem gata și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem foarte curând în Hanoi.”

Clădirea boxelor în sine are trei etaje înălțime. Pe lângă găzduirea tuturor garajelor echipelor, noua clădire personalizată va găzdui Clubul Paddock de Formula 1, care va permite oaspeților să poată vedea linia boxelor și grila de start.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Este de așteptat ca pista în sine să fie terminată până la sfârșitul lunii ianuarie.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: The Vietnam Grand Prix Corporation
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss