Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Clădirea Pitlane-ului este gata înaintea Marelui Premiu Vietnam din 2020

  Clădirea boxelor a fost finalizată la Circuitul Hanoi, înaintea Marelui Premiu inaugural din Vietnam, care va avea loc în weekendul 3-5 aprilie 2020 ca runda a treia a noului sezon al Campionatului de Formula 1 2020. Clădirea lungă de trei sute de metri este construită special pentru Formula 1 și va găzdui mașinile tuturor celor zece echipe în weekendul Marelui Premiu.

  Directorul general al Corporației Grand Prix din Vietnam, doamna Le Ngoc Chi, a confirmat terminarea clădirii, întrucât locul continuă să se pregătească pentru prima sa cursă. „Acesta este un moment important în dezvoltarea Circuitului de la Hanoi și o altă etapă esențială în conducerea primului weekend al cursei de Formula 1 din Vietnam”, a comentat ea.

  „La fel ca Cetatea Imperială din Thang Long și Pavilionul Constelației de Literatură care au inspirat designul clădirii boxelor, sperăm că această structură va deveni un alt reper emblematic din Hanoi.”

  Urmăriți finalizarea pe măsură ce Vietnamul continuă pregătirile pentru prima cursă
  Doamna Le Ngoc Chi a confirmat de asemenea că pista este aproape gata, tribunele începând să fie puse înaintea cursei la începutul lunii aprilie.

  „Pe măsură ce pista se apropie de finalizare și standurile încep să se ridice, pe măsură ce evenimentul se apropie din ce în ce mai mult, nivelurile de emoție pentru Grand Prix VinFast Vietnam 2020 de Formula 1 cresc în mod rapid”, a spus ea. „Suntem gata și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem foarte curând în Hanoi.”

  Clădirea boxelor în sine are trei etaje înălțime. Pe lângă găzduirea tuturor garajelor echipelor, noua clădire personalizată va găzdui Clubul Paddock de Formula 1, care va permite oaspeților să poată vedea linia boxelor și grila de start.

  Este de așteptat ca pista în sine să fie terminată până la sfârșitul lunii ianuarie.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: The Vietnam Grand Prix Corporation  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss