Latest Posts

Citroen ar putea renunța la programul din WRC

Vizualizări: 20589

La nici 24 de pe de la anunțul Peugeot privind revenirea în campionatul mondial de anduranță, Citroen, un alt brand membru în concernul PSA, ar putea anunța în curând retragerea din WRC.

Francezii nu sunt la primul gest de această natură, ei revenind în mondialul de raliuri pentru a treia oară în 2017. Surse din paddock-ul WRC susțin că Evans și Ogier vor fi anunțați săptămâna viitoare la Toyota.

Fel de fel de speculații au circulat în ultima perioadă privind viitorul celor de la Citroen în mondialul de raliuri. Constructorul francez are un palmares foarte bogat în competiția supremă a raliurilor, fiind cel mai laureat manufacturier din secolul XXI.

Un eventual anunț urmează să fie confirmat sau infirmat, dar, după anunțul făcut de Peugeot, șansele ca Citroen să rămână în mondialul de raliuri sunt infime.

Sursa: Autor GP24, Paul Athes
Photocredit: Citroën Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autor GP24, Paul Athes

Latest Posts

Don't Miss