More

  Latest Posts

  Circuitul Turcesc, Istanbul Park ar putea reveni la calendarul F1 în 2020.

  Guvernul turc a recunoscut că Istanbul ar putea fi încă un loc de adăugat la „calendarul coroanei” din 2020. Ultimele completări confirmate la program sunt Nürburgring, Portimao și Imola, luând calendarul până la 13 curse și numărând.

  „Suntem încântați că continuăm să facem progrese puternice în finalizarea planurilor noastre pentru sezonul 2020”, a declarat Chase Carey, CEO-ul F1. Deși Formula 1 nu va călători pe continentele americane în 2020, locațiile din F1 pentru Orientul Mijlociu se așteaptă să fie adăugate la sfârșitul programului curent.

  Iar Turcia, după ce a organizat ultima dată o cursă la circuitul popular Istanbul Park în 2011, ar putea deveni încă o gazdă pentru 2020. Guvernul țării a anunțat că sub „auspiciile prezidențiale ale Republicii Turcia, circuitul de curse din Istanbul Park continuă să lucreze pentru includerea în calendarul curselor de Formula 1 pentru 2020”.

  F1 speră ca calendarul său final să țină până la 18 curse, chiar dacă sportul recunoaște că călătoriile în SUA, Brazilia și Mexic nu sunt posibile “din cauza naturii fluide a pandemiei Covid-19 în curs”. „Anularea nu a fost surprinzătoare pentru noi, dar nu putem accepta motivele pentru aceasta”, este citat de ziarul Salzburger Nachrichten, promotorul al Marele Premiu Brazilian Tamas Rohonyi.

  Chiar și viitorul Marele Premiu al Spaniei se află sub un nor, populația din Barcelona din apropiere suferind în prezent printr-o reapariție a virusului. Totuși, Italia va găzdui nu mai puțin de trei Mari Premii – la Monza, ca de obicei, dar și la Mugello, proprietatea Ferrari și a fostului sediu al GPului San Marino, Imola.

  “Este o mare satisfacție”, a declarat Angelo Sticchi Damiani, președintele autorității naționale de sport cu motor ACI din Italia. „Lumea își dă seama acum că Italia este singura țară din lume cu trei circuite aprobate pentru Formula 1, datorită anilor de mare pasiune pentru acest sport”, a declarat el pentru postul radio RAI.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss