Latest Posts

Circuitul din Barcelona este dispus să organizeze un GP în vara anului acesta

Vizualizări: 10450

Deși etapa catalană a fost amânată pentru o dată ulterioară, conducerea circuitului este dispusă să organizeze GP-ul Spaniei pe timpul verii.

Cursa era programată pentru 10 Mai, dar din cauza COVID-19 totul s-a amânat. Totuși, organizatorii au găsit o portiță liberă pentru a aduce F1 în Spania.

Managerul general al traseului catalan, Jose Fonsere, a declarat următoarele: “Încă de la început când noi i-am prezentat oferta lui Chase Carey, știam că ne vom înțelege bine. Desigur, dacă ei își doresc asta, noi îi putem ajuta pe cei din  F1 să devină un campionat mondial mai bun și mai puternic pe viitor. Noi vom fi acolo. Asta este calea pe care am urmat-o încă de la începuturile noastre până azi. Noi le oferim posibilitatea să organizeze un eveniment la Barcelona, deoarece avem peste 30 de ani de experiență și ca logistică suntem amplasați bine. Suntem într-un contact apropiat cu F1 și discutăm despre o nouă dată de desfășurare a Grand Prix-ului Spaniei.”

Totodată, Fonsere ia în calcul ca GP-ul să se țină fără spectatori: “Putem organiza un asemenea eveniment fără spectatori în două sau trei săptămâni. Astfel, noi putem să ne ocupăm mai ușor de organizare, deoarece la pistă lucrăm 320 de zile pe an, așadar când se va putea, noi pornim “mașinăria”. În mod categoric dacă nu va fi public, totul va fi mai ușor, deoarece nu va exista campanie de marketing, un control al spectatorilor, etc.”

Circuitul de la Barcelona mai poate găzdui F1 doar anul acesta, contractul expirând la începutul lui 2021. Există  zvonuri cum că acest circuit urmează să fie înlocuit în 2021.

Sursa: Autosport.com
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport.com

Latest Posts

Don't Miss