GP24 Media

LATEST POSTS

Christijan Albers critică organizarea echipei Red Bull Racing

Vizualizări: 18626

 

După repetate negocieri privind înghețarea dezvoltării motoarelor în 2022, Red Bull Racing a rămas în cele din urmă în Formula 1. Viitorul echipei echipei austriece a fost pus în pericol după ce Honda a anunțat că va părăsi Formula 1 după încheierea sezonului 2022.

Până la urmă, după negocieri asidue, Red Bull Racing a reușit să ajungă la o înțelegere cu Honda. Astfel, deși japonezii vor pleca din Formula 1 după 2022, echipa austriacă își va dezvolta singură motoarele pe baza tehnologiei deja folosite de Honda pentru crearea power unit-urilor.

Amenințările repetate ale celor de la Red Bull Racing de a părăsi Formula 1 nu au fost privite cu ochi prea buni de toată lumea, iar unul dintre cei mai vocali critici a fost Christijan Albers, fost pilot în Formula 1 și ulterior team principal al defunctei echipe Caterham.

“Mă simt puțin descurajat de faptul că Red Bull amenință mereu cu plecarea din Formula 1. Nu știu dacă se potrivesc cu conceptul competiției. Aș putea înțelege la Ferrari, pentru că ei au fost mereu legați într-un fel sau altul de această competiție.” a comentat Albers în podcastul său pentru De Telegraaf.

“Formula 1 înseamnă Ferrari și Ferrari înseamnă Formula 1. Faptul că Red Bull se pune mai mereu în poziția de a amenința că pleacă nu este în regulă. Sigur că și presa are deseori un rol important în exagerările lor, mai ales că ei au două echipe.” a continuat fostul pilot olandez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Trebuie să recunosc că m-am săturat să tot aud aceeași poveste de la Red Bull. Obișnuiau să fie la modă și mereu cei mai cool și excentrici de pe grilă. Dacă cineva aruncă un ochi de la distanță, va observa că sunt foarte dezorganizați. Mai ales comparativ cu Mercedes și alte echipe. Christian Horner nu are nimic de spus, acolo Helmut Marko este cel care dictează relația cu media.” a încheiat Albers.

Christijan Albers a concurat în Formula 1 între 2005 și 2007, pentru Minardi, Midland și Spyker. În cariera sa de pilot de curse, referințele sale sunt clasările pe podiumurile la general în sezoanele 2003 și 2004 din DTM. După ce și-a încheiat cariera, el a ocupat funcția de team principal pentru Caterham în sezonul 2014 din Formula 1.

Sursa: racingnews365
Photocredit: De Telegraaf
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES