More

  Latest Posts

  Christian Horner: Verstappen nu are nevoie de jocuri mintale în lupta pentru titlu cu Hamilton.

  Directorul echipei Red Bull, Christian Horner, spune că Max Verstappen va „vorbi pe pistă” în bătălia pentru titlu cu Lewis Hamilton anul acesta și consideră că tânărul Olandez de 23 de ani este mai mult decât capabil de a absorbi presiunea adusă de rivalul său.

  După patru etape ale campionatului F1 2021, Hamilton conduce Verstappen cu o marjă de 14 puncte în partea de sus a clasamentului piloților în ceea ce pare probabil să devină o luptă cu doar acest doi piloți pentru titlu. Greșelile au fost o caracteristică cheie a primelor patru runde, Verstappen cedând puncte și poziții în Bahrain și Portugalia din cauza unor erori minore, în timp ce Hamilton a avut norocul să nu piardă mai multe puncte după ce a lovit barierele de la Imola.

  Înaintea al Marele Premiu al Spaniei din weekendul trecut, Hamilton a evidențiat erorile lui Verstappen, spunând că Mercedes nu ar putea „continua să se bazeze pe greșelile celorlalți”, dar Horner a spus că astfel de comentarii nu au niciun impact asupra pilotului său. „Max își va vorbi pe pista”, a declarat Horner pentru postul de TV american ESPN.

  Christian Horner

  „Lewis a demonstrat că este capabil, scuză-mi limbajul, să vorbească prostii ocazional”. Este capabil să facă o greșeală semnificativă așa cum am văzut la Imola și a avut norocul că a fost o tură în jos dar a fost salvat de repornire cursei. In trecutul alți au plătit un preț mai mare pentru asta.

  „Uite, toți pot face greșeli și suntem încă în partă nepresionată a campionatului în acest moment”. Pe măsură ce vom trece de jumătatea sezonului, va conta pentru mai mult. „Când, de exemplu, mai sunt doar cinci curse și dacă mai există diferența de puncte care există acum, atunci presiunea crește, nu în acest stadiu”.

  Deși este de 11 ori câștigător al cursei, Verstappen nu a fost niciodată într-o luptă pentru titlu în cei șase ani de Formula 1, în timp ce Hamilton este deja de șapte ori campion mondial. Întrebat dacă Verstappen este dezavantajat în comparație cu Hamilton din cauza lipsei de experiență, Horner a spus: „Cred că are o pereche imensă de ….. cu el; nu are nimic de pierdut”.

  Christian Horner

  „Fiecare moment important de presiune din cariera sa pe care l-am văzut cum se confruntă anterior, a urcat extrem de bine”. „Nu am nicio îndoială că va putea rezolva problema dacă va veni ocazia”. „Înaintea fiecărei curse din acest an, Mercedes a dorit să se eticheteze mai degrabă ca fiind vânători decât vânați în lupta pentru titlu”, dar Horner a spus că s-a săturat deja de întrebările despre cine este favoritul înaintea fiecărei etapa.

  „[Aceste declarații] nu au niciun impact asupra echipei”, a spus el. „Lewis este multiplu campion mondial, iar Mercedes este de șapte ori campion mondial”. „Cred că s-a făcut mult prea mult despre cine este favoritul. Du-te la casele de pariuri dacă vrei să vezi cine este favoritul”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Red Bull Racing

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss