More

  Latest Posts

  Christian Horner se consideră mulțumit de alegerea piloților Red Bull Racing pentru 2021

   

  Pentru prima dată după mai bine de un deceniu, Red Bull Racing va avea un pilot care nu a fost crescut în academia Red Bull, în persoana lui Sergio Perez. Ultimul exemplu care a fost adus din afara sistemului intern a fost Mark Webber, australianul concurând pentru Red Bull Racing între 2007 și 2013.

  Întrebat fiind de alegerile făcute pentru 2021, Christian Horner a reiterat ideea că este o opțiune corectă și matură pentru noul sezon. “A fost o alegere extrem de dificilă, dar, din fericire, am avut un sezon întreg la dispoziție. Totodată, e rar ca un pilot de valoarea lui Sergio să fie disponibil pe piața transferurilor.” a declarat team principalul echipei britanice.

  Sergio Perez a impresionat prin maturitatea evoluțiilor sale alături de Racing Point, mexicanul reușind să încheie sezonul 2020 pe un excelent loc patru în clasamentul general al piloților. Mai mult, el a obținut la Sakhir prima victorie din deja longeviva sa carieră în Formula 1.

  Prin urmare, coroborat cu sezonul foarte modest al lui Alexander Albon, Sergio Perez va concura pentru Red Bull Racing începând cu 2021. Înțelegerea mexicanului este valabilă doar pentru acest sezon, urmând ca în funcție de rezultatele sale să fie menținut sau nu pentru 2022 în cadrul team-ului austriac.

  Christian Horner și-a continuat argumentele declarând următoarele: “Astfel, după ce am pus toate cap la cap, am simțit că e mai bine să aducem pe cineva experimentat alături de Max pentru 2021. Cred că e o viziune matură și consider că e o șansă mare ivită lui Sergio. A condus foarte bine anul trecut, mai ales în ultima treime de sezon.” a concluzionat oficialul britanic.

  Red Bull Racing îi va alinia la startul noului sezon pe Max Verstappen și Sergio Perez în unul dintre cele mai anticipate line-up-uri de piloți pentru noua stagiune. Sezonul 2021 va debuta în weekendul 26-28 martie, cu prilejul grand prix-ului inaugural, organizat la Sakhir, în Bahrain.

  Sursa: racingnews365

  Photocredit: ruetir


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss