More

  Latest Posts

  Christian Horner nu crede că Verstappen putea să îl învingă pe Hamilton dacă primea penalizare

  La trei zile distanță de la întrecerea din Bahrain, lumea motorsportului vorbește în continuare despre finalul incandescent de cursă. Christian Horner a vorbit și el despre momentul decisiv în care Max Verstappen l-a depășit neregulamentar pe Lewis Hamilton.

  Oficialul britanic a discutat pe larg despre bătălia dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton. Horner susține că nu există garanții că pilotul său ar fi câștigat cursa dacă n-ar fi cedat poziția pe pistă și ar fi fost penalizat cu cinci secunde.

  “Nu cred că Max ar fi câștigat dacă ar fi primit cele cinci secunde de penalizare. Imediat după depășire, am primit instrucții de la oficiali pentru a ceda poziția imediat. Max a fost fair play, dar pentru el a fost foarte frustrant.” a declarat Christian Horner.

  Verstappen
  Duel între Max Verstappen și Lewis Hamilton în timpul Marelui Premiu al Bahrain.

  Oficialul echipei austriece a discutat și despre regulile privind limita circuitului. El consideră că acestea trebuie să fie mai concrete și să lase loc de interpretări. “Cred că limitele piste trebuie stabilite foarte clar. Regulamentul trebuie să fie consistente și foarte clare, să nu lase loc de interpretări.” a conchis oficialul echipei Red Bull Racing.

  Red Bull Racing a avut un weekend foarte bun în Bahrain. Max Verstappen a încheiat pe locul secund, în timp ce, Sergio Perez a făcut o cursă de recuperare senzațională și a încheiat pe cinci. Prin urmare, echipa austriacă ocupă locul secund în clasamentul constructorilor, cu 28 de puncte.

  Cu Max Verstappen și Red Bull Racing ne vom reîntâlni pe 18 aprilie atunci când Formula 1 va poposi pentru prima oară în 2021 în Europa, cu prilejul Marelui Premiu de la Imola.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss