Latest Posts

Christian Horner nu crede că Verstappen putea să îl învingă pe Hamilton dacă primea penalizare

Vizualizări: 12023

La trei zile distanță de la întrecerea din Bahrain, lumea motorsportului vorbește în continuare despre finalul incandescent de cursă. Christian Horner a vorbit și el despre momentul decisiv în care Max Verstappen l-a depășit neregulamentar pe Lewis Hamilton.

Oficialul britanic a discutat pe larg despre bătălia dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton. Horner susține că nu există garanții că pilotul său ar fi câștigat cursa dacă n-ar fi cedat poziția pe pistă și ar fi fost penalizat cu cinci secunde.

“Nu cred că Max ar fi câștigat dacă ar fi primit cele cinci secunde de penalizare. Imediat după depășire, am primit instrucții de la oficiali pentru a ceda poziția imediat. Max a fost fair play, dar pentru el a fost foarte frustrant.” a declarat Christian Horner.

Verstappen
Duel între Max Verstappen și Lewis Hamilton în timpul Marelui Premiu al Bahrain.

Oficialul echipei austriece a discutat și despre regulile privind limita circuitului. El consideră că acestea trebuie să fie mai concrete și să lase loc de interpretări. “Cred că limitele piste trebuie stabilite foarte clar. Regulamentul trebuie să fie consistente și foarte clare, să nu lase loc de interpretări.” a conchis oficialul echipei Red Bull Racing.

Red Bull Racing a avut un weekend foarte bun în Bahrain. Max Verstappen a încheiat pe locul secund, în timp ce, Sergio Perez a făcut o cursă de recuperare senzațională și a încheiat pe cinci. Prin urmare, echipa austriacă ocupă locul secund în clasamentul constructorilor, cu 28 de puncte.

Cu Max Verstappen și Red Bull Racing ne vom reîntâlni pe 18 aprilie atunci când Formula 1 va poposi pentru prima oară în 2021 în Europa, cu prilejul Marelui Premiu de la Imola.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Racing News 365

Latest Posts

Don't Miss