More

  Latest Posts

  Christian Horner: Mateschitz s-a asigurat că viitorul Red Bull Racing în F1 este sigur.

  Vizualizări: 8236

  Christian Horner spune că viitorul echipei Red Bull Racing din Formula 1 este asigurat, în ciuda decesului șefului companiei, Dietrich Mateschitz, la sfârșitul săptămânii trecute.

  Implicarea Red Bull Racing în F1 și în sporturile cu motor în general a fost în mare măsură rezultatul pasiunii personale a lui Dietrich Mateschitz, ceea ce i-a determinat în mod inevitabil pe observatori să speculeze ce s-ar putea întâmpla după decesul acestuia, având în vedere investițiile uriașe și continue necesare. Cu toate acestea, Christian Horner insistă asupra faptului că austriacul a pus piesele la locul lor pentru a asigura viitorul echipelor Red Bull Racing și AlphaTauri.

  Christian, Horner

  Christian Horner a subliniat că sprijinul lui Dietrich Mateschitz pentru proiectul Red Bull Powertrains, care creează o unitate de propulsie complet nouă pentru regulamentul din 2026, a fost un semn clar că acesta era cu ochii pe termen lung. „Nu, viitorul este stabilit”, a spus Christian Horner atunci când a fost întrebat dacă vor exista schimbări în urma morții lui Dietrich Mateschitz. „El a pus o fundație foarte puternică pentru viitor. Și cu, în 2026, Red Bull Racing devenind un producător de unități de propulsie, aceasta era piesa care lipsea din puzzle-ul nostru, iar el a avut viziunea de a permite acest lucru să se întâmple”.

  „Și, la fel cum am făcut cu șasiurile, vom prelua același spirit, spiritul lui, în viitoarea companie de motoare”. Christian Horner a continuat: „El a stabilit această viziune și a fost el a fost implicat până săptămâna trecută. El a avut viziunea și a aprobat planul pentru Red Bull Racing Powertrains, pentru a pregăti echipa pentru viitor, pe termen lung. Iar angajamentul pe care l-a arătat în acest sens și ceea ce ne-a permis să creăm în Milton Keynes plasează Red Bull Racing într-o poziție foarte puternică pentru mulți, mulți ani de acum încolo”.

  Christian, Horner

  Întrebat dacă un al doilea campionat mondial pentru Max Verstappen sugerează că F1 ar putea intra într-o perioadă de dominație pentru echipă, Christian Horner a fost circumspect. „Nu poți face astfel de predicții”, a spus el. „Adică, ne confruntăm cu niște concurenți foarte duri. Am avut un an minunat în acest an, ne-am depășit toate recordurile proprii acum în ceea ce privește victoriile și locurile unu-două, de exemplu. Și mai sunt încă trei curse de disputat. Dar știți, avem niște vecini foarte, foarte competitivi, și sunt sigur că vor reveni în forță anul viitor”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss