Latest Posts

Christian Horner: Mateschitz s-a asigurat că viitorul Red Bull Racing în F1 este sigur.

Vizualizări: 17568

Christian Horner spune că viitorul echipei Red Bull Racing din Formula 1 este asigurat, în ciuda decesului șefului companiei, Dietrich Mateschitz, la sfârșitul săptămânii trecute.

Implicarea Red Bull Racing în F1 și în sporturile cu motor în general a fost în mare măsură rezultatul pasiunii personale a lui Dietrich Mateschitz, ceea ce i-a determinat în mod inevitabil pe observatori să speculeze ce s-ar putea întâmpla după decesul acestuia, având în vedere investițiile uriașe și continue necesare. Cu toate acestea, Christian Horner insistă asupra faptului că austriacul a pus piesele la locul lor pentru a asigura viitorul echipelor Red Bull Racing și AlphaTauri.

Christian, Horner

Christian Horner a subliniat că sprijinul lui Dietrich Mateschitz pentru proiectul Red Bull Powertrains, care creează o unitate de propulsie complet nouă pentru regulamentul din 2026, a fost un semn clar că acesta era cu ochii pe termen lung. „Nu, viitorul este stabilit”, a spus Christian Horner atunci când a fost întrebat dacă vor exista schimbări în urma morții lui Dietrich Mateschitz. „El a pus o fundație foarte puternică pentru viitor. Și cu, în 2026, Red Bull Racing devenind un producător de unități de propulsie, aceasta era piesa care lipsea din puzzle-ul nostru, iar el a avut viziunea de a permite acest lucru să se întâmple”.

„Și, la fel cum am făcut cu șasiurile, vom prelua același spirit, spiritul lui, în viitoarea companie de motoare”. Christian Horner a continuat: „El a stabilit această viziune și a fost el a fost implicat până săptămâna trecută. El a avut viziunea și a aprobat planul pentru Red Bull Racing Powertrains, pentru a pregăti echipa pentru viitor, pe termen lung. Iar angajamentul pe care l-a arătat în acest sens și ceea ce ne-a permis să creăm în Milton Keynes plasează Red Bull Racing într-o poziție foarte puternică pentru mulți, mulți ani de acum încolo”.

Christian, Horner

Întrebat dacă un al doilea campionat mondial pentru Max Verstappen sugerează că F1 ar putea intra într-o perioadă de dominație pentru echipă, Christian Horner a fost circumspect. „Nu poți face astfel de predicții”, a spus el. „Adică, ne confruntăm cu niște concurenți foarte duri. Am avut un an minunat în acest an, ne-am depășit toate recordurile proprii acum în ceea ce privește victoriile și locurile unu-două, de exemplu. Și mai sunt încă trei curse de disputat. Dar știți, avem niște vecini foarte, foarte competitivi, și sunt sigur că vor reveni în forță anul viitor”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss