More

  Latest Posts

  Christian Horner consideră că Red Bull se va bate de la egal la egal cu Mercedes

  Red Bull Racing a fost principala forță în testele din Bahrain. Christian Horner a comentat pe larg despre situația echipei austriece. Oficialul britanic consideră că echipa sa se va bate de la egal la egal cu Mercedes.

  Red Bull Racing a avut cea mai solidă prestație în testele din Bahrain. Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în două dintre cele trei zile de teste. Chiar și așa, echipa austriacă nu se consideră încă favorită pe deplin la titlul mondial, mai ales că Mercedes a dominat categoric în ultimii șapte ani.

  “Nu subestimăm ce afirmă media despre noi, iar la acest moment totul este măgulitor. În realitate însă, cred că Mercedes este în continuare favorită, mai ales că au câștigat ultimele șapte titluri într-o manieră categorică. Prin urmare provocarea, să-i învingem în 2021 va fi o misiune foarte, foarte dificilă.” a declarat Horner.

  “Nu putem lua totul de-a gata. Cred că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm asupra propriilor noastre performanțe. Nu ne vom da bătuți, vom da totul. Adrian Newey lucrează ca un nebun în acest moment, întreaga echipă lucrează din plin. Vom da totul și cred că ne vom bate de la egal la egal la Mercedes.” a concluzionat oficialul echipei austriece.

  Red Bull Racing a încheiat pe locul secund în ultimele două sezoane în clasamentul constructorilor. Anul acesta, echipa austriacă va miza pe serviciile lui Max Verstappen și Sergio Perez.

   

  Sursa: Sky Sports

  Photocredit: Red Bull Pool Content


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss