Latest Posts

Christian Horner consideră că Red Bull se va bate de la egal la egal cu Mercedes

Vizualizări: 10512

Red Bull Racing a fost principala forță în testele din Bahrain. Christian Horner a comentat pe larg despre situația echipei austriece. Oficialul britanic consideră că echipa sa se va bate de la egal la egal cu Mercedes.

Red Bull Racing a avut cea mai solidă prestație în testele din Bahrain. Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în două dintre cele trei zile de teste. Chiar și așa, echipa austriacă nu se consideră încă favorită pe deplin la titlul mondial, mai ales că Mercedes a dominat categoric în ultimii șapte ani.

“Nu subestimăm ce afirmă media despre noi, iar la acest moment totul este măgulitor. În realitate însă, cred că Mercedes este în continuare favorită, mai ales că au câștigat ultimele șapte titluri într-o manieră categorică. Prin urmare provocarea, să-i învingem în 2021 va fi o misiune foarte, foarte dificilă.” a declarat Horner.

“Nu putem lua totul de-a gata. Cred că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm asupra propriilor noastre performanțe. Nu ne vom da bătuți, vom da totul. Adrian Newey lucrează ca un nebun în acest moment, întreaga echipă lucrează din plin. Vom da totul și cred că ne vom bate de la egal la egal la Mercedes.” a concluzionat oficialul echipei austriece.

Red Bull Racing a încheiat pe locul secund în ultimele două sezoane în clasamentul constructorilor. Anul acesta, echipa austriacă va miza pe serviciile lui Max Verstappen și Sergio Perez.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Sky Sports
Photocredit: Red Bull Pool Content
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Sky Sports

Latest Posts

Don't Miss